Back home

Jeff fick genomgå en ultraljudsundersökning för att konstatera att nedre magmunnen INTE är för tajt = ingen OP iallafall. Men vad är det då? Han som gjorde undersökningen sa bara "det är bara att åka hem, vissa barn har lite reflux". -Sprätta, din dåre. Gastroskopi kräver jag, jag ger inte upp så lätt. Barnläkaren var däremot trevligare och sa att vi ska komma tillbaka om ca en månad för gastroskopin. Vi kunde ju inte göra den nu då Jeff var förkyld.

De tvingade in sond på stackarn. Först i båda näsborrarna med för GROV slang så d börja blöda, Jeff va ju skitsur förstås. Sen kom översköterskan och gjorde det med en smalare slang i sittande ställning. Gulle lilla Jeff. Sen slet han bort den precis innan undersökningen så hala dom ner den igen, men d gick bra.

Ett evigt väntande var det på det där sjukhuset. Rummet var väl 14 grader, tur att jag hade yllesockor, joggingbyxor och linne att sova i. Tråkigt som fan (höjdpunkten var kanal 5 som visar de bästa serierna) och INGEN avlastning fick man. Kom hem i samma kläder som jag for med. Vad gör man lixom, det fanns en liten inhägnad lekavdelning med grejer som han tröttnade på efter 15 minuter, och sen sprang han med gåvagnen i korridorerna, resten av tiden måsta man bära och sysselsätta. Min rygg=aj! Trött och irriterad kom man hem till en vaken Li, vilket inte gjorde att man blev på bättre humör. Va fan gör hon vaken kl 22 lixom.

Nej nu e jag så trött och irriterad så jag har stängt av min mobil och skulle helst dra ur alla tlfn jack här hemma med. Core väntar kl. 12. Hoppas jag är på bättre humör nästa gång jag skriver, lägger in lite bilder då oxå.

So long.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Oj det var ord o inga visor. Skulle jag varit ledig skulle jag kommit över o norpat lille mannen lite..

2008-09-17 @ 11:02:54
Postat av: Jenny

Usch, stackars liten... och stackars dig. Det tär ju på alla det där liksom.

Hoppas du får vila.

2008-09-17 @ 16:36:05
URL: http://jeneli.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0