Svärrje

Jag gjorde en liten fuling i helgen och drog hipp som happ HELT SJÄLV till Sverige. Trött som attan blir jag av penicillinen jag äter, och här blir det  I N G E N  vila sålänge jag är kvar hemma. Jag var varken social eller aktiv på min lilla minisemester. Jag tittade på Stjärnor på is på TV, som jag aldrig gör hemma, började sticka på en halsduk (hur många föll av stolen nu?), hade en par missade samtal, men då jag inte hade laddare med orkade jag inte ens ringa upp de där personerna, de ringer nog igen, och mycket riktigt, idag kom ett samtal åter. Jag tänkte att jag skulle ringt bror min, men då skulle vilan varit ett minne blott. Han är expert på att fixa i ordning roligheter. Så jag övernattade en natt på hotell och shoppade lite. Unnade mig minimanikyr på Åhléns Drop in, höll på o somna. Inte ett plagg till mig själv kom jag hem med. En stor fet kasse med kläder till ungarna -  som egentligen inte ens skulle behöva ett par strumpor till + att H&M är på väg på posten, och en ynka 20 pack svarta hårsnoddar till mig själv.


Li fick en överraskning av mig som vanligt, Gör dina egna tvålar.
Så nu har vi provat kittet och voilá! Roligt.


Jävla bra skärpa jag fick på bilden.

I Sverige får man inte bara blickar som säger "lämna honom", "han kommer att göra det igen" ... i Sverige finns många kampsporter, knark, slagsmål mm. Så när jag skulle fixa mina små nagelstumpar så sa bruden:

-asså får jag gissa vad du gjort.
-Öööh, va?
-Ammen asså i ansiktet.


Jag hade ju heelt glömt bort att jag såg ut som hej kom och hjälp mig, och skrattade ut ett "javisst".

-Du är en sån där kickboxingtjej va?

Nöjd att höra annat, så gick jag sedan resten av dagen omkring och låtsades att jag varit i en rond i kickboxning och fått en liten nit.  På hemvägen trodde Robin Blåhed att jag krockat med bilen. Ja, det finns många gissningar, sist ut gissar folk att man dragit ut visdomständer. Folk tappar lixom hakan. Nu blir jag hemma några dar, orkar lixom int förklara mig mer.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Idag känner jag mig som dig i fredags...sliten max!

2008-10-20 @ 17:49:42
Postat av: Camilla

lite avis på dig alltså låter så skönt!!! Har så svårt att tänka mig dig sitta själv på ett hotellrum i sto o se på tv o sticka...GARV ! =)

2008-10-20 @ 17:51:24
Postat av: Tessa

Jag VEET, jag tittade på stickningen och väntade på att det skulle bli paus i Stjärnor på is. Jag kan ju inte sticka OCH se på TV på samma gång som du, övar...

2008-10-20 @ 17:57:39
Postat av: Malin

Shit jag blir skraj när jag tittar på bilderna av dig, jag har haft turen att få upp 2 visdomständer på samma gång nu. De kliar och jävlas (förstår Melvin mycket bättre nu)... Det är väl lika bra att inte boka in utdragning samtidigt som man har något annat kul på gång om det ens finns en mikroskopisk risk för att man blir så där ommöblerad i fejan. Jag är nog inte lika avspänd som du som går och lunchar på Nautical och sånt. Sverigeresan låter ju hur skön som helst!

2008-10-20 @ 18:41:44
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Kim

skönt m sverigeresan =) kickboxning, d var en bra orsak =)

2008-10-20 @ 18:44:32
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

Ja Malin, se till att ha 1½-2 veckor with no plans då du ska göra det. För du KAN ha oturen, men oxå turen att få som vissa, knappt svullen, knappt blå. Hmm, såå olika.



Ja man ska inte se sig i spegeln helt enkelt, det är d som är knepet. Sen blir man ju påmind då ALLA gloooor =)

2008-10-20 @ 18:59:43
Postat av: Andréa

De där lät skönt de! Jag gillar att bo själv på hotell jag. lyxa till de lite åt sig. Men när jag va lucia i finland blev de lite väl mycket. Bodde ju på hotell typ en månad i sträck... Bussigt ensamt om kvällarna blev de i storstan. Och det var ju inget lyxigt hotell heller direkt. Medelklass och riktigt tråkigt. Förbenat skönt att komma hem sen.

2008-10-20 @ 19:18:39
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: kussa sandy

kickboxing!!! you rock,,,, Du sku ha sagt: " ni sku ha sett den andra bruden hur jävlig hon såg ut"

( internt: Väntar på svar ang erbjudandet ;))

2008-10-20 @ 20:39:36
Postat av: Mita

Vilket LYX!!! Men det var du värd efter omgången i ditt "nama".....:)

2008-10-20 @ 21:04:58
Postat av: syster

Men gud va skönt!Va bra att du unnar dig lite, d e du värd!Du borde komma ti stallet och koppla av lite på hästryggen någon dag oxå, bra medicin för kropp och själ =)

2008-10-20 @ 21:46:09
Postat av: Tessa

Joo syster jag skaaa. Guu va skönt. Måst bara låta de här stora groparna längst bak i truten läka lite till. Stygnen for igår och så for allt upp och nu är det big holes istället, fastnar liiite med crap där. Men d ska bli kul. Vet du va Chrille sa när jag berätta att jag sku börja rida lite. "jag vill ååå". Så vi får väl turas om då! =)

2008-10-21 @ 09:59:21
Postat av: syster

haha!Ja absolut, d e bara å säga till =)

2008-10-21 @ 19:47:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0