Trött trött trött

Kan han aldrig börja sova som folk?

Asså jag blir faktiskt trött på denna kombination av nattjobb, nattvak och dagsjobb. Imorse kom Chrille hem kvart i nio, efter åter en pissnatt fick jag gå och lägga mig och han gick ut  på en promenad med Jeff, Li sov fortfarande då hon igår fick nån akut feberattack. Jag sov från 9 till 10.45, men skulle nog kunnat sova till klockan ett. Chrilles tur att sova.

Lade ut Jeff i vagnen, och lade mig på soffan yr som en tromb. Li var nu vaken och hade mundiarré så att få ens en blund var näst intill omöljigt. Alltså inget babysim idag med öroninflammation på den ene och feber på den andre.

Jag vet att det låter nötigt, men jag har inget annat att skriva om då jag går i en zymbios av en massa Zzz:etan. Lättirriterad och orkeslös orkar man heller inte göra något när man väl är hemma. Konstigt nog går jag på som en robot då jag är innanför Zeipels fyra väggar. Men det är oxå bara där. Sen går luften ur mig. Jag skulle kunna sova ett helt år!

Kommentarer
Postat av: Kim

du är verkligen duktig du.

2008-10-04 @ 12:26:58
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Andréa

Tunga puckar..... har du läst på Anna wahlgrens hemsida föresten? Jag körde metoden stenhårt efter att jag höll på gå in i väggen. Läste på mycket och genomförde. Fick hjälp av diplomerade kurare där på föräldraforumet så fort jag undra något. Nu, en månad senare sover Aron halv åtta- halv åtta varje natt= tolv timmar. 1,5 timme på förmiddagen och en stund på eftermiddagen. Samma sov- och mattider alla dagar= mycket skönt. på sidan står också hur mycket sovtid/ ålder på bebisen så planerar man in efter det. Det krävs bra med jobb första veckorna, det får man räkna med. Extra trött så man dör första två dagarna. Men sen ringar ordet "freeedom" i öronen. Aron gnäller aldrig mer, han är pigg och glad hela sinvakna tid (om han inte slagit sig ordentligt, då gråter han en liten skvätt)och det gör en morsa lycklig.



Om bara jag skulle fatta att lägga mig i tid, och om bara kattfan skulle sluta nojsa sex på morgnarna skulle jag också vara pigg och allärt. Kan iallafall inte skylla på Aron längre.



du är duktif iallafall som orkar jobba, fattar inte det jag.. Hujj.



2008-10-04 @ 14:35:12
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jo har tittat på hennes hemsida, säkert kanon för "friska" barn. Kan Anna Wahlgrens bok utantill, läste den då Li var liten. Vi körde typ den metoden på Li, men det behövdes inte så mycket då hon inte var till bekymmer alls.



Men Jeff har ju ont nånstans, inga medel funkar, vi provade köra den på Jeff några veckor i våras, men han skrek sig hes hela nätterna då oxå. Fattar bara inte vad det är.



Men det där med hur mycket sömn barn behöver i olika åldrar stämmer inte. Läste nånstans att en 4 åring bara behöver 10-11, Li sover lätt 12 timmar, om inte mer. Så det där är så individuellt från barn till barn, inget man kan följa.



Men tack Andréa för tipset, och grattis till att han sover hela natten, måste ju vara underbart.

2008-10-04 @ 16:10:00
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: sophia

Hejsan!Har de gjort gastroskopi ännu? Jag fundera om de tagit lactosprovet...Birk spydde o skrek och sov inte förrän vi tagit bort allt i kosten som innehöll lactos - alltså inte mjölkproteinet som är problemet som de flesta läkare säger att e allvarligare...hoppas knodden blir bättre!

2008-10-04 @ 18:05:15
URL: http://sophiasvardagstankar.blogspot.com
Postat av: Alina

Godagens! Fin blogg du har! :)

2008-10-04 @ 18:10:13
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Andréa

jo, de e sant att de ska va friska. Och vissa barn sover ju mer förstås, men de där är ju vad som minst rekommenderas där. Aron ha vaknat sex ett par morgnar nu igen (av katten) och inte somnat om. jag har sovit piss. Helt slut.



Jag förstår inte att de inte hittar vad som är tokigt med Jeff. Jag skulle bli helt slut av det där. Tur att du är en stark kvinna Tessa. Nu skrev jag kvinna igen.. Ha ha. Värsta kvinnan

2008-10-05 @ 12:20:58
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Hahaha, kvinna ja, där kom ordet igen...kanske dax att vänja sig vid ordet. Jah, vad har han för fel? Bäst som det är så har han inge fel, det är väl så de blir, diagnos "ett krävande barn" då de inget hittar. Ska ringa barnpkl. imorgon hur det går med framtida planerna. Ska oxå höra ang. laktos, som Sophia skrev om på tidigare kommentarer.



Ja tur att jag inte är nån mesig hypokondriker iallafall.

2008-10-05 @ 19:29:58
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andréa

men jag tror ju att du känner själv om något är fel eller om han bara är ett krävande barn. På ett sätt inga läkare i världen kan känna. Det är ju en viss skillnad på att vara sjuk eller krävande.... Men du skrev förut att du tyckte han verkar börja må bättre, fortsätter det så kanske han är frisk snart. Någon konstig bebisåkomma som bara försvinner...

2008-10-06 @ 09:43:41
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0