Tjejdag

Igår var jag och Li först på stan o lalla. Ja verkligen lalla. Vi käkade först lunch med vår manliga halva av familjen på Siffkoff. Sushi -alltid. Sen strosade vi runt på Dillen, jag, som e arbetsskadad, och gillar mitt jobbb, plockade varor o städade, medans Li kikade på grejer o läste böcker. Sen fick hon en rosa kickboard med lysande bakhjul. Hon har önskat sig en kickboard sen i våras. Hon vart så glad så hon fick glansiga ögon.

Sen drog hon och jag på trav, Eldorado var med och sprang, men började i vanlig ordning jogga och kusken avbröt. Nu e d antagligen slut. Pappa sa åt Li "vad ska vi göra med Eldorado? Ska vi ge bort han o köpa en ny? Han springer ju inga." Li svarade bara "Neej, han behöver bara bli lite större, sen springer han". Fniss. Vi var med och åkte startbilen som pappa körde, då Eldorado skulle springa. Vilken jäkla adrenalinkick det var att sitta där med en massa dregglande hästkrafter bakom. Dom ser ju helt galna ut. Så satsade vi lite pengar, slutade väl på +/- noll. Men Li vart 36 kr på + då hon fick en 20-lapp att spela för.

Och vipps så hamnade man hos Loikas igen. Klockan fem vart jag bjuden på tjejmiddag, tur som var så hade Li och jag bara ätit var sin smal grillkorv, så d passade ju utmärkt. Lika utmärkt tror jag att Chrille tyckte det passade då jag tog med Jeff oxå. Linas granne Jenny + 2 månaders Tyra var också där. Så Li sa "det är 3 bebisar och 2 barn här, 3+2 blir 5!" Shit va duktig hon e. Vi kom hem 1. Idag har jag sovit till 10.30, men är trött ändå.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Var med på startbilen, det låter lajbans!

2008-10-13 @ 14:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0