Sömnen

Natten lö-sö så överlämnade jag helt i Chrilles händer då jag skulle jobba på Dillen 10-17 ensam utan break. Öronpropparna mot trumhinnan o znark. Minns en session under natten eller var det morgonen? Som jag hörde nå gap, men somna om tvärt då d inte var my business. Vaknade som en prinsessa.

Inatt har min käre sambo sovit hemma, så vi delade upp natten, jag 00-04, han 04-08. Jag var upp en par gånger innan kl. 4, sen tryckte jag in de där härliga sakerna i öronen, o sen gav Chrille honom välling vid 6, så sov han till 8. En bra natt alltså. Jag sov som en stock från ca 3.30 och unnade mig sovis till 9. Och idag har man ju varit på topp igen, så d vart lite bodypump såhär på kvällskvisten.

Spännande och se hur inkommande natt blir. Kanske han blitt så stor nu så han tänker börja sova om nätterna. Han har ju faktiskt sovit 7½ sammanhängande EN gång och 5 timmar nån gång, så han kan.

Annars har han nu (äntligen) kommit in i den där blyga fasen, visst den är jobbig, men de ska ju ha den. Förut har han ju hoppat från famn till famn utan reaktion. Nu kan han sitta o leka med nåt på golvet så reagerar han tvärt ifall jag lämnar honom, trots att han sitter med ryggen till, han har stenkoll -mamma ska vara nära! Han fick kraftigt lipanfall då Töppe kom över ikväll, men efter några minuter så dög hans famn oxå. Så nu går jag och bär på 11 kilo de stunder man är ensam hemma med honom. Försöker hålla mig hemifrån, för i vagnen går d ju bra, sen så har jag ju säkert kort på Krokens, där får jag inte ens hålla honom i famnen. Om inte Cikadas vidarekopplade telefon råkar ringa förståss, för då måste Camilla svara...

Kommentarer
Postat av: Andréa

Ohh, blygfasen.. Alltså har han inte alls varit förut? Aron e riktigt i åttamånadersångesten nu han. Jätteblyg för nytt folk och sådana han inte träffar så ofta. Han måste få ett bra tag på sig först att kolla in den människa som vill hålla honom. Han vill alltid se mig också om vi inte är hemma. Men det är ganska gulligt när undersläppen börjar puta ut när han tittar någon främmande i ögonen. Platser med massa människor blir han dock inte blyg på, om de inte börjar "slita" i honom förstås.

2008-10-07 @ 08:38:06
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jo den där läppen som kommer ut är gullig, men det som följer kräver hörselskydd =) nej han har inte varit ALLS förut, inte ett skit. Nåja, d går över snart.

2008-10-07 @ 09:18:15
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Jag tycker ju faktist att jag fått se honom för lite på sistone så fasa om han sku vara blyg för faster!

O du hjälper ju faktist till med annat när du är här så då kan väl jag få! hålla i honom att du inte snålar med det menar jag =)fast visst är det ju taskigt att telefonen skall måsta ringa ibland...=)

2008-10-07 @ 11:04:29
Postat av: Tessa

Du får GÄRNA hålla honom, jag kan fast dammsuga =)

2008-10-07 @ 13:48:07
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0