Mitt plyte

Nu börjar jag se bra ut, i månsken, svullnaden är borta, och kvar är gult, grönt och mörk lila. Jag har ju pillat med tungan på trådarna där bak i mun en vecka nu och igår så slank de ner i magen, uups. Sen sprack det fastsydda upp och nu gapar ett stort hål dit ALLT far. Känns bussigt obehagligt. Men d ska väl växa igen efter ett tag. Kvar har jag stygnen i tandköttet, d tar fortf. ont då tandköttet är känsligt område. Iss int ta bort dem heller då fläker väl hela såret fram.

Penicillinkuren är slut, jag känner mig piggare än på väldigt länge idag. Har bara varit hemma igår och idag. Tvättat lite och bara varit. Det är en sån period nu. Inge vidare social. Men är man slut så är man. I natt har Jeffen sovit sååå fiint. Visst han vaknade väl till 3 ggr före kl 00 igår, men sen hade han en liten session vid halv tre, tutten och mammas rösten, minns det knappt, sen så fick han lällin vid halv sju och sov till 8.45. Däremot så slår det ju ALDRIG fel att en sån här bra natt avbryts med annat:

Chrille hade nattankomst och åkte till Cikada efter att jag lagt mig. Vi brukar ha en lampa på till Li på toa så hon hittar ifall hon ska upp och kissa. Nä Chrille tyckte tydligen vi skulle ha d bäcksvart mitt i kolsvarta natten och 1.30 vaknar jag av att Li gråter. Då sitter hon i mörkret på toagolvet och har kissat ner sig, hittade inte toan. Stackarn. Så Jeff var schysst idag och sov ett 3 timmars pass och jag fick 2 timmar.
 
Inte undra på att man fick reservkraft och lagade getostgratinerade rödbetor med pinjenötter och honung klockan tre, så for jag på kvick-semester till Kantrellen och fick hem 4 svullna kassar. När jag plockat ur kassarna så lagade jag morgondagens middag. Kycklinggryta med Mrs Cheng´s Massaman Curry grytbas (bästa i världen). Så nu har vi käk för två dagar + ½ rödbetsgratäng. Känner mig plötsligt organiserad. Och pigg.

Ska snart slita mig från datan och sätta mig i sängen o sticka. Spikmattans konkurrent, men de går oxå att kombinera, i några minuter zzz

Kommentarer
Postat av: Andréa

Nämen stackars Li! Det är så skönt när man får sånadär ryck. Efteråt känner man sig lite duktig och som om man har lite koll på läget för en gångs skull. Jag är skithungrig och efter att ha läst ditt inlägg blev jag ännu hungrigare. Men jag har inte varit o handlat svullna kassar på ett tag, så det ekar i kylen... SUCK!

2008-10-22 @ 10:43:37
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tur att vi är a-sociala på var sitt håll då =) Dagsmotionen innehåller cykeltur helst i blåst t Kantarellen m ryggsäck =)

Prima att du börjat sticka du med, här har jag för tillfället tre arbeten på g, nästa gång du kommer över så SKA din stickning vara med!!!

Snart! har jag hämtat mig o öronen efter helgen men planerar INTE in några gemensamma middagar för tillfället! =)

2008-10-22 @ 11:47:34
Postat av: Tessa

Jo såna ryck är bra. Ekande kylar är mindre bra. Hatar =)



Haha, skrattar åt dig Camilla. Förstår dig till 200% att du är a-social för tillfället. Det är min tur att laga mat, jag ska fixa d sen när vi blitt sociala igen. Kanske mina obeprövade pannbiffar med en massa ingredienser i. Skulle d va nåt att hugga tänderna i?

2008-10-22 @ 13:56:33
Postat av: Camilla

Ja gärna! men inte denna vecka =) är uppbokad to,fr,lö

2008-10-22 @ 14:20:21
Postat av: Sara.

heej! kolla in min blogg, kommentera gärna!:)

ha en bra dag!

2008-10-22 @ 14:27:37
URL: http://gaddii.blogg.se/
Postat av: Tessa

Nej nej inte denna vecka LOOVAR =) har middan planerad här to o fredag ännu (framförhållning några dar iallafall). Skaffa öronproppar säger jag bara. Kan användas dagtid oxå.

2008-10-22 @ 16:16:02
Postat av: Camilla

Min avvänjning fortsätter! 5 barn (+Caj) här hemma idag som lagar äppel i ungn o ändå känns det lugnt.. snacka om att känna sig avtrubbad i sin egen värld =)

2008-10-22 @ 19:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0