Lite lyx

Igår ringde de från Mjuk&Len och erbjöd en gratis franspermanent då de fått nya vätskor. De tyckte väl inte det vart tillräkligt bra sist. Man tackade givetvis ja, och tog den tid de hade -idag kl. 11.45. Var först med Jeff, Chrille o Runa till Nautical och åt. Asså Jeff ÄR omöjlig att ha med. Och varje gång kommer man på att man borde rota fram en sele att ha med. Asså han ska ur stolen han -med våld!

Sen gasade jag iväg med Chevan till Mariebad och lade mig i den där eluppvärmda, sköna bädden med filt över mig. Ljuv musik i bakgrunden och off we went. Hon pillade o peta så försiktigt i plytet så jag bara dala iväg. Vaknade till av att mina händer började rycka och munnen hade öppnats, där låg jag o holka som nån gammal gumma. Hoh ho. Ingen dreggelsträng hade hunnit smyga sig ut i mungipan som tur var.

Jag passade på att färga både fransar och bryn. En sån timme i mån borde ALLA få. Fick ju mersmak och tog med mig broschyr hem  =)

Kommentarer
Postat av: Andréa

Ja, gud va skönt att slappa till så där på dagen. Händer allt för sällan! Hoppas resultatet blev lyckat!

2008-10-28 @ 19:12:25
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Ja lite råddig på huden bara. Men d ska väl lossna tills imorgon då man ser slutresultatet =) fransarna är böjda o svarta iallafall. Nöjd.

2008-10-28 @ 20:38:10
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0