Jag har det så förbaskat bra

-Jag behöver stiga upp och stressa kl. 7 om mornarna, föra barnen till dagis och sitta o jobba instängd på nåt asigt kontor 8-16.
Istället får jag själv bestämma mitt schema på jobbet hur det passar mig/oss + att har jag min sambo hemma på mornarna (bortsett från några månader per år) då Jeff väcker oss allt mellan 7.30 och 9, det är oftast Chrille som stiger upp med honom (brukar välja att ta natten om jag får sova till åtminstone nio  =). Chrille lämnar Li till dagis ibland (observera den bekväma tiden 9.30), ibland för jag, ibland går vi hela familjen och lämnar henne.

-Jag får bra stöd ekonomiskt ifall det krasar, Chrille är nog den mest generösa jag känner.
 Men det innebär ju inte att jag shoppar loss och utnyttjar detta (okej, jo på barnkläder dåh!), men det är så skönt att man verkligen kan handla VAD MAN VILL då man är i mataffären, utan att tänka på att pengarna kanske inte räcker.

-Jag har en sambo som inte kräver att maten ska stå på bordet kl. fem. Han kan även göra den själv om det passar sig bättre.
Men jag måste säga att den mat jag lagar tar mycket längre tid än den som han gör, kräver ibland planering och jag gillar att laga nya rätter. Men Chrilles favoriter pasta o köttfärs, ris och tonfisk äter vi ifall det är brådis, haha. Men det är gott det med.

-Chrille leker även jättemycket med barnen. Det gör INTE jag.
Det kan vara upp mot en timmes svettlek i vårt sovrum med kiknande skratt. Ibland får jag ont i öronen, men säger inget. Det är ändå underbart att höra dem som om de skulle vara jämnåriga. Han berättar långa historier som Li bara ÄÄÄLSKAR. Själv sitter jag gärna ner och pysslar, ritar, spelar (memory helst).

-Diskmaskinsmaraton. Han är på förstaplats. I och ur, på nolltid.
Jag kan känna att jag "hatar" att plocka i och ur diskmaskin ibland, så det är ju tur att Chrille "hatar" att dammsuga, det kan jag göra, nån gång iallafall.

Nu är Oktober snart slut, vilket även innebär Hotell Cikadas Bed&Breakfast, som är Chrilles andra hem i Oktober och April, slutar och därmed stänger hotellet för säsongen. Jag känner ett lugn som kryper fram. Det ska bli skönt nu, då han slipper fara på utryckningar titt som tätt, ha honom hemma om nätterna. Nu är det vinter.

(Jag vet att jag klagar ibland. Men det är när man blir trött på allt liv, inte får sova, ingen egentid och känner att det aldrig får vara tyst i öronen. Men det är småsaker jämfört med helheten jag har. Emellanåt så får jag samla kraft med egentid. Det lever man sedan på länge.)


Kommentarer
Postat av: Ulle

Åh, jag blir alldeles varm i hjärtat när en trött småbarnsmamma kan skriva nåt så fint om sin sambo! Hoppas verkligen att han läser det oxå...

2008-10-31 @ 07:33:07
Postat av: Camilla

Ja detta var verkligen härligt att läsa om min gulliga snälla bästa bror! Jag blir glad o nästan lite tårögd av glädje. Stor kram på er bägge/ alla!

2008-10-31 @ 07:48:16
Postat av: Andréa

Jadu Tessa, det där var värmande i mitt känsliga hjärta. Blir sådär blöt bakom ögonen igen. Vad härligt att ha en sån rar kille. Min e nog också rar förstås och han är också en sån som absolut inte sitter o pantar på sina pengar han heller. han tycker att allt han har också är mitt, hela familjens. Det är så det skall vara. Det känns skönt när man vet att det ju inte hamnar in allt för mycket cash på kontot de kommande månaderna. kramar

2008-10-31 @ 09:14:23
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Ja många bråkar om ekonomin, men där är Chrille verkligen helt tvärtom. Eftersom han tjänar typ 15 ggr mer än vad jag gör så tycker han oxå jag ska betala mindre etc.



Härligt att ni vart rörda. Nej han läser det inte, men jag ska nog visa honom =) Han e bara bäst! Nu ska JAG på jobb.

2008-10-31 @ 09:43:09
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Jovisst är man duktig på att gnälla, men lite skit måste man vräka ur sig emellanåt också. Och så är det ju bra att man kommer ihåg allt bra i sitt liv!

2008-10-31 @ 15:18:19
Postat av: Tessa

Sant sant sant. Allt kan inte vara en dans på rosor.

2008-10-31 @ 20:03:54
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0