Happy Halloween?

Jag har jobbat 12-21 idag. Jag har sålt Halloween kostymer i alla storlekar och sorter, ansiktsfärger och hårspray. Jag blir så sugen på att själv klä ut mig. Det var verkligen evigheter sen. Jag ska redan idag, ett år före, boka in mig, Halloween 2009 SKA jag på Halloweenfest. Och jag ska ha välplanerad, välgjord utstyrsel, vad det blir vet jag ju inte, men jag ska INTE vara ute dagen före med att införskaffa det som behövs, utan typ 2 veckor innan.

Li sover hos mamma o pappa. Då jag kom hem var Jeff i säng. Chrille gick i duschen för att gå och lägga sig. Jaha, Happy Halloween då. Skummade igenom ett gammalt Desperate Housewifes avsnitt för att fördriva tid. Nu börjar jag faktiskt bli trött, kanske gå och sova innan tolv? Arbetspass imorgon igen. Det byggs om rejält på Dillen, gissa om det är liite rörigt. Men det blir fiiint sen.

Ja trevlig Allhelgona på er!

Kommentarer
Postat av: Andréa

Ja, visst sku det va kul att fira halloween igen! Det var många år sen sist för mig. men jag tycker att man skall fira någon annan helg än alla helgona.. E väl lite gammeldags av mig kanske. Men jag tänker på alla dem som har förlorat någon de älskat och sitter den här helgen vid middagsbordet med tända ljus.. Så knackar det på dören, där står en massa ungar utklädda till häxor, lik och mumier... Då känns det lite fel. Eller att fira den tiden en massa sörjer som mest och tänker på sin älskade som inte finns kvar i jordelivet längre.



Men annars är det kul med halloween! Jag gillar att klä ut mig. Mycket snyggt sminkat med arbete bakom, inte bara en färdig dräkt... Men man ska ha tid också. Jag gillar också att sminka och fixa andra. SKITKUL! Sist jag fira va väl fem år sedan, då klädde jag ut mig till en kanin...WOooOooOOO, SCARY!

2008-11-01 @ 09:56:02
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Hahaha Kanin, ja jag minns bara att jag varit en grön utomjording (helt grön, från topp till tå) och en gång en mumie, ja det vart mycket bandage.



Men nu vill jag mer, ska redan börja fundera.



Ja ang. Halloween. Vi gör väl som amerikanerna.

2008-11-01 @ 15:57:01
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0