Dumt huvud får kroppen lida

Hamna ut igår. Var till mamma o pappa på middag först och vart sugenoch passligt bjöd Lina med mig ut med en massa andra nyförlösta mammor och icke mammor som satt på Indigo och käka. Tänkte att det var perfekt sällskap då jag ändå skulle jobba kl 10 inkommande morgon. Nej på Indigo söp jag om flickorna och så fick jag myror, lämnade de någolunda städade mammorna och drog till Arken, nyfiken på hur Nattklubben är då den är däruppe. Dansade och groggade, glömde heeelt bort att jag skulle varva med vatten och sluta dricka vid ett.

Som tur var så klämde nån smart ur sig vid bordet på Indigo att man ju skulle vrida tillbaka klockan inatt. JIPPIE. Sova en timme mer! Jag drack tills de stängde på Arken och for dessutom till Eva på, ja efterfest. Asså jag är inte klok på en fläck. Vafan sku jag dit o göra!? Fick iallafall i mig nån god gryta hon hade hemma. Tror faktiskt inte jag drack nåt. Var hemma 05.45 NY tid. Upp och jobba, ner o kalva 2 ggr, sen mådde jag bättre och stod ut med ett never ending arbetspass på 7 timmar utan break.

Jag är en riktigt praktexemplar på morsa och sambo. Asså jag går o lägger mig.

Ps. Han där asiga polacken kom fram till mig på Arken + att han "slank in" på Dillen idag och KRAMA mig när han gick. Jävla PSYKO.

Kommentarer
Postat av: kussa sandy

men va faaan! hur "råkar" man krama om nån..fittan as! polacken asså..

2008-10-26 @ 23:07:45
Postat av: Camilla

osis att jag missade honom på arken så kunde jag ha dragit lite fler valser för honom som jag tydligen var i esset med....sen sku han säkert ha dragit o tyckt att du o dina vänner var psyko... =)

2008-10-27 @ 09:07:44
Postat av: Tessa

Hahaha, ja Camilla du skulle säkert ha fixat d där galant. Fy fan va slut du va som såg så lycklig ut o sa åt Hempi att du va Chrilles syrra o jobbade på Renhållningen som städerska.



Ja hur man "råkar" krama nån, som man endast "känner" som exedit fattar jag inte heller, han kan ju inte va frisk på en fläck.

2008-10-27 @ 09:21:11
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andréa

Sånt där gjorde jag sist för typ tio år sedan... Fattar inte hur du klarar det. Jag har alltid förståndighesmössan på mig nuförtiden... men nån gång ska de väl spåra antar jag.



Alltså den där polacken... Han va väl lite kärlekskrank sådär efter en natt på krogen.. Många blir ju det.... Hur ska du bli av med honom? Härrigud va sånt där e jobbigt!

2008-10-27 @ 09:49:59
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: syster

Haha ja visste att du sku traska österut =)!Du brukar juh ha mördarkrappis,kan int förstå hur du klara av 7h på jobbet hoho!

2008-10-27 @ 09:59:36
Postat av: Tessa

Ja de där dolda krafterna finns deep in. O lite böa så klara jag mig en stund till.



usch ja kärlekskrank, as. Hade en sån där efter mig en gång förut. D pågick länge, jag har svårt att såra folk och säga att de kan dra, men till sist brast jag o då kom allt DU E SÅ JÄVLA FUL O DUM I HUVET, LÄMNA MIG IFRED INNAN JAG SPARKAR BOLLARNA AV DIG, SPRÄTT ÅT HELVETE, HÄLSA ALDRIG PÅ MIG FATTA!!! Tror ni han gav upp för d? Han lugna sig, men nog gled han upp jämns med en nu och då.

2008-10-27 @ 14:59:12
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0