Det finns konstiga människor

Har ju glömt att berätta att det smög omkring en polack längs med hyllorna på Dillen förra söndagen då jag jobbade, efter 15-20 minuter vågade han sig fram och prata. Han var himla pratglad och sällskapssjuk, så han pladdrade på och frågade en massa konstiga frågor medans jag stod och prismärkte varor. Efter en timme fick jag i nerverna. Jag som har svårt att va elak och stöta bort folk, måsta springa ner till lagret och han for därifrån.

Han frågade frågor som bl.a vad jag har för bil, vad jag gillar för sporter, om jag jobbar fulltid etc. Han frågade frågorna på ett sånt sätt att man lixom bara svarade av farten. T.ex:

"Jag har en Mitsubishi cab, den enda på Åland, jag köpte den i Polen för 900 euro, jag gillar små bilar, vad har du för bil?"

Jag berättade om min familj, barn och man. Han försökte skoja till det och frågade om jag även har hund. Han pratade om sig själv oxå, om att han går svenskakurs och vill bli lärare. Han pratade engelska, men kunde få svenska fraser. Till slut så for d ju för mig och som sagt så sa jag att jag måste ner till källarn med varor. Han bad om mitt namn och tog i hand och hoppades vi skulle ses igen. Jag presenterade mig som Tessa, och t.o.m det började han ifrågasätta, om det var mitt riktiga namn. Sade då att det var vanligt att man kallades så då man heter Therese. Han var inte kvar då jag kom upp igen -puh.

Igår var Linde/Helsings till Robert´s Coffee o fika och då säger Camilla som jobbar på Dillen att nån varit in o frågat efter mig och när jag ska jobba nästa gång. Hon svarade givetvis inte när. Men idag kom han igen, tio i åtta kommer han in o börja pladdra. Jag får totalt i nerverna och säger att jag måste börja förbereda stängning då jag har bråttom därifrån. -Ska du och träna? Frågar han. Och berättar att han varit till Avancia och sett att det finns instruktörer som heter samma som jag, och om jag jobbar där som instruktör. Men förbannade PSYKO. Trodde förbanna att han skulle stå på baksidan då jag slutade. Nu hade jag fått upp pulsen och när han börja fråga om fikaträff, telefonnummer så sa jag att jag inte har tid för fler vänner i mitt liv, att jag knappt hinner träffa de jag redan har. Han hade svårt att acceptera det och jag LOVAR att han kommer att dyka upp på Dillen igen. Fula jävla polackjävel!

Kommentarer
Postat av: Kim

och jag trodde jag var galen =O

2008-10-13 @ 21:56:32
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Sandra

håll ögona öppna för stalkern.. Om du tycker d e obehagligt och han inte slutar så finns alltid snuten som kan härja upp me han!!

2008-10-14 @ 08:57:12
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Ja d ska jag komma ihåg. Snutar e bra.

2008-10-14 @ 09:14:45
Postat av: Andréa

Men uääääääää! Sånt där liknande har jag varit med om, jag blir livrädd. Vilka miffon det finns. Säg åt honom att sticka o brinna nästa gång! Typ "burn in hell, mother ****** polacko" Nej, jag skojja. O jag vet hur förbenat svårt det är att låta otrevlig mot folk även om dom e miffos. Därför har jag haft ett x-antal miffos hängandes efter mig också pga det.. En av dem hänger fortfarande kvar fast jag sagt till honom att jag inte vill ha kontakt rakt upp i fejjan på honom. Kommer tom hem till mig oanmäld ibland när jag e ensam hemma. Makes me nervous!

2008-10-14 @ 10:03:20
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

Usch va obehagligt!, du får försöka visa upp lifeguarden Chrille så blir han säkert rädd...

2008-10-14 @ 11:26:12
Postat av: Tessa

Jo, så sa Ulle å. Tur att Chrille e stark =)

2008-10-14 @ 15:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0