Fann en gnutta karaktär som jag sparade

För tillfället står Jeff med ena knät i soffan och motsvarande fot nere på golvet, han gormar och skriker, jag antar att det inte går riktigt som han vill. Vi har ju duktigt obarnvänligt här med bl.a borttagen dörr till köket. Så nu har jag släckt kolmörkt i köket och ditåt så han inte ska gå dit o riva ut allt han behagar, dörren är stängd till sovrummet, där han brukar vilja riva ner lamporna från nattduksbordet, takprojektorn och telefon vi har där, dörrarna till toan och badrummet är stängda så han inte går o öppnar golvsilen med det asiga vattnet i, eller gräver i toastolen, till Lis rum har vi dragit för en massa plastbackar och en liten sekretär så han inte går in till allt intressant och smått. Resten får han härja fritt med, städar väl sen då, orkar int springa efter honom hela tiden.

Karaktären stod högt igår då jag tackade nej till både övernattning på solberget och taxi. Jag körde, men drack ändå en par öl och en par glas vin, jag var ju där i 12 timmar. Andra matgäster var Böwingsduon, Sebbe och Sanne. Efter supergod middag i vanlig ordning vart det efterrätt och den manliga delen blev runda om fötterna, Jeff vägrade först somna, och vaknade efter en timme av diverse oljud. Han fick vara vaken mellan tolv och ett. Han var rätt loj, och rätt så mysig då han för ovanlighetens skull satt nära och stilla och myste i min famn. Li valde att sova över där, jag blev inte förvånad, och inte heller besviken  =) 

Jeff och jag for hem vid 2 snåret och sen vaknade han en par gånger under natten. Och tyckte tydligen att 8.30 var en bra tid att stiga upp, trots att kvällen vart sen. Dock hade jag andra åsikter om d, gav honom välling och stängde dörren så han fick bäcksvart. D vart tyst, fram till 11.15, duktig kille. Tur att inte Li var hemma, för då skulle hon väckt mig vid nio istället.

O nu har han en plastkork i munnen...


Kommentarer
Postat av: Camilla

Låter som en väldigt nice fredag kväll !

2008-11-22 @ 19:36:28
Postat av: Kim

wow =) hemma redan två? Pluspoäng i massor!

2008-11-22 @ 19:55:28
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

Ja PLUS att jag KÖRDE!!!

2008-11-22 @ 21:02:06
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Haha! "jag blev inte förvånad och inte heller besviken"

2008-11-23 @ 13:03:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0