Nybörjar märket

Idag drog jag alone med båda småpruttarna till Mariebad på årets sista babysim. Och det vart ett lyckat avslut, Li tog nybörjarmärket, vilket innebär:
-simma 10 meter
-hoppa från kanten
-flyta som en sjöstjärna
-hämta något från botten på bröstdjupt vatten
och så gjorde hon en bonus och drog en framåtkullerbytta under vattnet.


Jag måste då säga att hon är verkligen duktig, inte ens 5 år fyllda och simmar  på det där viset. Lite intressant var att hon först simmade 10 meter + (sick sack mellan människorna, från kant till kant), sen berättade hon för ledaren Mikaela och så bad Mikaela henne göra om det så hon kunde bevittna det, så 20 meter sim på mindre än 5 minuter.

När vi kom hem och ätit lunch, bäddat in Jeff på balkongen, så åt vi godis tills det stod ut genom öronen och pysslade i lugn och ro. Nu sitter jag hos mamma o pappa och äter födelsedagsmiddag, mamma fyller år. Även nissarna väntas dyka upp med en par paket till barnen här. Nu kommer tjinuskitårtan fram...

Kommentarer
Postat av: LenaL

Vad duktig hon är badbruden!

2008-11-29 @ 19:15:50
Postat av: Andreá

Oj, va Li e duktig!!! Alltså e de inte flera sim förrän januari? Eller e de bara ni som inte ska gå? Nästa vecka vet jag att de inte e, men jag trodde de sku fortsätta sen...

2008-11-30 @ 09:23:33
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jo Andréa det är om 2 veckor, det är enda gången i December. Och då går inte vi. Sen börjar vi i stora gruppen i januari är det meningen.

2008-11-30 @ 20:13:14
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andreá

Ok, tack!

2008-11-30 @ 20:43:08
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0