Ny frisyr

Jag har klipptid på torsdag och funderar på att klippa pannlugg igen som jag hade för typ hundra år sen. Jag tycker jag passar i d, men jag har en virveljävel mitt i pannan vilket resulterar i att jag måste dränka pannluggen i vatten och föna den nedåt då jag vill att den ska va rak. Och det är ju inte riktigt vad jag är van vid, borstar jag håret en vanlig dag är det bra. Men jag är ju inne på att utmana mig själv (tvätten hänger i torkrummet i källarn än) och tänkte piffa upp mig lite, har ju inte gjort nåt åt mitt hår annat än toppat mitt hår de senaste 5 åren, det är dax och det är NU!

Vill behålla mitt långa hår, men jag HITTAR INGEN BILD som jag kan ge till frisören. Men lite som Linn, som skriver för Sofies mode:

Dock lite kortare lugg, den där luggen nuddar ju ögonfransarna.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Gör som jag många gånger säger till frissan annars.

Gör som ni vill det blir nog bra o i värsta fall växer det ut =)

2008-11-22 @ 19:32:02
Postat av: Kim

Haha, Camilla, det låter som mig =)

Men frillan på bilden såg ju snygg ut =)

2008-11-22 @ 19:49:24
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

Men typ sådär säger jag ju när jag väl ska göra nåt, fördelen med att inte vara fåfäng. Jag var hårmodell en gång och då har man ju nada att säga till om. Det slutade med knallrött hår med page på ena sidan som snett kortades av mot ett klipp ovanför örat på andra sidan, d va vint kan man säga. Men d växte ut.

2008-11-22 @ 21:00:27
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Klipp pannlugg du, tror det blir jättesnyggt :D

När jag var till frissan i augusti så klippte de ju pannlugg åt mej, men det har ju växt ut så snabbt så jag knappt kommer ihåg hur det var :P

2008-11-22 @ 21:16:10
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Andréa

ja, klipp lite lugg för tusan, då känner man sig genast lite "piffigare". Jag har ju pannlugg nu..... Uppetad i skallen med hårspännen... och resten av håret i svans. Just för att jag inte orkat fixa det. Jag har ju så tjockt hår att det bara blir ett stort frissigt, vågigt fluff av det hela om jag inte fixar till det efter duschen. Men du ser ut att ha ett tungt, spänstigt hår, då är det väl lite lättare att få fason på frillan.

2008-11-22 @ 21:42:46
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: kussa sandy

haha.. jo, gör så där som du hade när vi var fjortisar. KOrt på ena sidan och lång på andra...YES!!

2008-11-23 @ 10:39:47
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: anne

Jag tycker frisyren på bilden ser jätte fin ut!Tänkte du färga håret oxå?Tror du skulle passa jätte bra i den där hårfärgen oxå! Kramis

2008-11-23 @ 11:16:37
Postat av: Jenny

Jag minns din Cleopatra frisyr = skitsnygg! Och vill du behålla det långa håret så gör du en lång variant av den. Och jooooo, Anne har rätt! DEN färgen till!



Jag funderar också att gå tillbaka till luggen. Varje morgon när jag stiger upp så tänker jag: "Idag ska jag boka klipptid" Och så glömmer/hinner jag inte! Nu ligger det där, platt mot skalpen och fnöskigt i topparna.

2008-11-23 @ 12:59:46
Postat av: Tessa

Jag är faktiskt lite sugen på att färga oxå, men det gör jag inte på samma gång isåfall, har inte bokat tid för d. Kanske gör d hemma (lite ojämnt). Men va bra att ni är lite inne på d, blir nog så då.



Jenny du passar jättebra i lugg och fnöskiga toppar! Gör som jag, boka via nätet, enkelt och bekvämt. Klippupp.com

2008-11-23 @ 17:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0