Nattprojekt

Nu har jag snart avslutat ett rejält projekt
Igår kväll plockade jag isär Lis och Jeffs gamla Brio barnvagn som jag nu tänker sälja. Jag kastade allt som var tvättbart in i tvättmaskin, inkl. sufflet med nån kvarsittande, icke borttagbar stålpinne, jammen d resulterade ju i att madrassen hade slitits sönder, helvete, sydax. När jag tråcklat ihop den halv ett på natten måsta jag tvätta upp hjulen som låg på baddning i badkaret, skruva ihop suffletten så jag fick bort alla lösa delar som låg så vackert utspridda på vardagsrumsgolvet. Nu är allt torrt, helt och rent igen och det som återstår är lite finjustering på chassit som Chrille lovat åta sig. Sen blir det bild och in i tidningen OCH här, man vet aldrig vad det finns för läsare som kan vara intresserad.

När jag väl kom mig i säng 01.15 så börja det. Jeff hade sovit som ett ljus, utan ett pip fram till kl. 2, men då satte han igång och höll på och skrek och sket, fick supp, tutt och t.o.m famnen fram till klockan 4. Och sov som om suppen varit valium fram till 09.10, truga i han välling så somna han om till 09.40, tackar jag han för.

Idag ska jag pussla ihop vagnen och så är jag lite Mattssons sugen. Har redan ringt svägis och lockat med sällskap. Frulledax!

Kommentarer
Postat av: Andreá

Skönt att du fick lite sovmorgon iallafall! Tänk att man nuförtiden måste va uppe hela nätterna när man skall få något gjort. Håh håh..

2008-11-30 @ 09:20:54
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

I knooow, helt konstigt. Det är ju inte så att jag sätter klockan på ringning klockan 7 och börjar projektera, trots att jag skulle få en par timmar för mig själv då.

2008-11-30 @ 09:27:04
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Kim

du var verkligen duktig inatt :)

..på att fixa barnvagnen alltså :)

2008-11-30 @ 12:54:29
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Camilla

Duktigt jobbat nu när du fått vagnen fixad, skönt eller hur? Snart är den borta/såld, då får vi väl dra en ny runda t Mattssons o spendera mera =)

2008-12-01 @ 09:33:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0