Lycka är att få en lillebror

Våra bilder for då datan kraschade, men jag hade visst lagt upp på Facebook, flyyt. Fann denna och mitt hjärta smälte. Asså kan det blir mer underbart än detta.


Bilden är tagen på BB. Jeff är bara några dagar gammal.

Det är helt sjukt hur mycket Li älskar sin lillebror. Många som ser hur hon är mot honom och pratar om honom flinar lite lätt och undrar om det alltid är så. Nej inte alltid. Men vem vill inte vara ifred ibland. Faktum är att hon dyrkar honom. Man ser hennes lycka i ögonen då han är med och hämtar henne till dagis, hon pussar o kramar honom, biter ihop tänderna snett så det knastrar, berättar hur mycket hon saknat honom och hur söt han är. Idag när hon hade sovit hos mamma och pappa och vi kom dit tyckte hon att det var hennes tur att va med honom då vi fått vara med honom i TVÅ dagar. Det verkar inte störa henne att han oftast går i första hand.

Kommentarer
Postat av: Andréa

Oj jösses, jag blir helt lipis. För det första är ju bilden helt underbar!!!! Men sen såg jag den lilla handen som håller Lis finger. Då börjar jag nästan gråta. Alldeles nyfödd. Tänk om man kunde få backa tiden någon gång för att få hålla sitt barn som alldeles nyfödd igen. Aron är ju bara nio månader, men ändå skulle jag vilja resa tillbaks ibland fö få vara med om den där alldeles första tiden, en gång till. Snyft

2008-11-02 @ 09:22:40
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej Tessa! Kom ihåg att jag var in en gång på din blogg för LÄNGE sen, så igår efter prat om blogginlägg och sånt så letade jag upp adressen hit igen, bra med facebook ;)

Jobb imorgon då? :) Kram

2008-11-02 @ 19:48:43
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Tessa

Å va coolt! Har du oxå blogg. ska läsa. Jag ringer imorron o kollar hur läget är, om det finns att göra innan träningen.

2008-11-02 @ 21:38:19
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Ja asså den där handen kring fingret kan ju bara framkalla starka känslor. Åååh. Jag blir helt tårögd. Ja tänk att man aldrig får rå om en sån där liten igen. Ingen egen iallafall. Pluttebebis.

2008-11-02 @ 21:45:50
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Syskonkärlek, skratt o lek gör att hjärtat nästan rinner över av värme.

Tur jag har som fått va med så mycket med Jeff ! bonus!

2008-11-03 @ 10:09:07
Postat av: Tessa

Och Jeff och jag har haft tur som har dej!!!

2008-11-03 @ 12:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0