En massa bilder

När Jeff fick en ljummen kokt korv börja han stryka den mot näsan som han gör med svansen på sin gosehund, tills han insåg att d tydligen var mat.


När man har fyllt 1 så får man vara med på chipsmys. Man ser i blicken på honom hur han känner sig stor och får vara med och ha chips, i egen skål och titta på Pingu. Såg så gulligt ut då han trevade med handen ner i skålen för att ta upp ett chipshjärta.
Li är mera vild än tam och älskar även hon att bada, helst varje kväll och med mycket bubblor. Har någon förslag på nåt rejält badskum?Här skådas nykomlingarna i övre käken, han är lite snål på att visa dom, annat var det med Li då hon fick sina, herregud så de var framme hela tiden. Det ser ut som om det skulle komma en tand till MELLAN de där två, guu vilken gullig glugg!

Kommentarer
Postat av: Lena

Fy tusan för korvbilderna. Vad gullig han är som stryker den mot näsan. Jeff blir säkert ett chipsfreak som sin mor.

2008-11-20 @ 09:22:43
Postat av: Camilla

Glugg ja =) både far o faster har ju haft den! äran att kunna placera tungan även mellan framgaddarna, tills de tog bort någon sena emellan o lite tandställning osv... släktdrag alltså =)

2008-11-20 @ 11:01:16
Postat av: Tessa

jahaaa, d visste jag inte =) Li hade ju å enorm glugg först. Jag ha å haft glugg som liten. Så int så konstigt att han å fått d.

2008-11-20 @ 21:38:55
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Ja d va skitgullit me korven, mmm chips e GOTT!

2008-11-20 @ 21:40:37
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0