Dagen efter, men inte för mig

Imorse fick jag sova till 09.10! Trött som fan va jag ändå efter en riktig pissnatt. Var upp o fatta inte vad det var med Jeff, han slutade absolut inte skrika, skriket blev bara högre och högre. På med lampan, upp med överläppen, hoppsan, supp i rumpan och natti natti. Då jag steg upp (yr av ett närliggande alkoholförråd) möttes jag 1. av en urgullig glad kille med tutten i mun och hunden i handen. 2. En blond, krullig grej mitt på golvet, peruk? Lukta INTE gott, kasta ut den på balkongen.

Det tog 5 minuter innan Li vakna. Sen gjorde vi oss klara och gick ut med Ulle och hennes endast 3 barn. Via torget och rutscha lite, sen till Hesburger o synda. Sen gick vi till Ulle och var där hela dan, ja verkligen hela dan. Vi fick t.o.m med mat där. Vem vill hem till sitt älskade, stinkande åbäke?

Iallafall så har ungarna lekt, lekt, gråtit, skrattat, lekt, skrikit, skrattat, ätit, kissat, ja verkligen fullt sjå. Efter hela långa dagen, då Pippi sattes på, på TV så fortsatte Li o hoppa i soffan -medans man ser på film, ADHD säger jag bara.

Vi hinner bara entra dörren hemma o Li ropar glatt -PAPPAAAA. Han var ju vaken, låg i långisar på soffan. Li klär fort av sig ytterkläderna och tar en par steg in i lägenheten. -Usch fy farao, och tar sig för näsan. D luktar illa här. Jag höll ju på att pissa ner mig av skratt, medans Chrille inte riktigt först haja vad hon mena. Ja dunkar man in liter med sprit så tar det väl sin lilla tid innan det slutat lämna odörer av alla dess slag, efter sig.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja det är konstigt , ju mer aktivitet ungarna har desto mer speedade blir de. Denna veckan har vi ju haft sverige besök så Sampa har stått balanserande på hästen o kollat in tvn ibland...suck =)

2008-11-03 @ 10:11:33
Postat av: Camilla

Hahahahaaaaaaaaaa, va rolig. Balansera på gunghästen o se på TV, ja det är starka blodsband mellan han och Li då hör jag =)

2008-11-03 @ 12:20:06
Postat av: Tessa

Asså d va jag Tessa som skrev, från Cikas dator =)

2008-11-03 @ 12:20:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0