Då har man avklarat lite jobb och träning

Li frågade mig imorse:

-mamma varför har du inte tagit fram mina vinterkläder?
-Hmm, nja inte vet jag, det har inte blitt av bara.
-E d för att jag har en lillebror, och pappa e bortrest?
-Fniss, njae.
-Men jag kan ju va barnvakt när du går ner och hämtar dom!




Hjälpsammaste gullungen som finns! Har inte varit ner till förrådet och hämtat lådan innehållande vinter-, -halare, -handskar, -mössor, -stövlar etc. Framme har bara funnits det som ärvts och fått nu på hösten. Men idag när Jeff tuttilurade så passade jag på att hämta upp allt, jag tvättade, hängde tvätten och samlade ihop lite urväxtra kläder som jag fortf. inte fått ner till förrådet. Det får bli en annan dag.

Gulle systeryster har varit barnvakt ikväll då jag varit på jobb och träning. Bjöd henne och hennes Dan på komplicerad middag som broilerlår, ris och currysås. Det är så härligt att komma hem och höra att allt gått bra, att hon har ett sånt lugn. Hon hade varit till Gnisten med barnen, hem och badat dem, ätit popcorn och lagt dem i säng. Tack tack Jessica!

På onsdag är det jobb igen, 17-20 bara. Timmarna går så fort där på jobb. Idag kom jag till Avancia mitt i uppvärmningen. Hatar när det är folk kvar i butiken klockan åtta! Det börjar bli klart i butiken, och det blev så fint! På torsdag öppnar julgatan! Då e d drag. Jag jobbar dock inte, skulle gärna göra d, men har ingen barnvakt  =(

Nu har jag varit till Esplanad och hämtat firmaposten, och betalt dess räkningar. Och det känns som om jag gärna skulle gå i säng nu. Tror jag gör d. Duscha först (suck, skulle egentligen int behöva, e ju torr nu). Mmm, sköna sängen, attans att Jeffs halskydd är klart, har inget sängprojekt  =)  dax att börja på ett nytt. Natti på er.


Kommentarer
Postat av: kussa sandy

gulle LI..hon e så jäla rar..

föresten, "torr"? du vet väl vad man menar när man säger typ" hon ha blivit torr nu"...osv. visste inte att det dröjt så länge för dig att bli det bara..puss

2008-11-24 @ 23:44:24
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Eva F

Hejsan

Träffade Li i backen och hjälpte henne lite med första åket. Hon presenterade sig så fint.Så om hon säger att någon som gått i skolan med dig var där så är det jag.

Jättefint ert hus blir föresten! Sjukt stort! Är det bara som bostad till er eller?

2008-11-25 @ 09:14:12
Postat av: Camilla

Onsdag jobbar du väl inte kväll ???? Du har anlitat mig m Jeff från morgonen...har jag missat något..ändringar??

2008-11-25 @ 12:05:37
Postat av: Tessa

Camilla du vet....demensen...jaja, jobbar alltså 10.30-18, enligt Camilla, som har rätt.



Eva, haha, jaha okej då vet jag d. Det blir jättestort, 270 kvm, men 37 kvm är en lägenhet som ska hyras ut som hotell under sommaren och får se till vad/vem under vintertid. Men det blir ändå typ 200 kvm bostadsyta som ska hållas efter. Dax att lära ungarna hur man dammsuger.



Sandra I know, hon e såå rar Li, men nu ska du passa dig ang. kiss-snacket HAHAAA, internskämt.

2008-11-25 @ 14:13:40
Postat av: Andreá

Hon e nog verkligen en riktig raring, lilla Li!

2008-11-25 @ 20:12:57
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0