B O D Y P U M P och byråkrati

D va en bra kombination av alldeles för länge sen jag träna och ett nytt HÅRT pass som Anne körde. Jag hade mjölksyra redan under uppvärmningen och sen var det kämpa skiten från början till slut. Ett hårt, men bra pass som man kände svetten på insidan av låren redan efter halva passet GO ANNE! Måste säga d igen, hon e så bra!

Iallafall så kommer jag ha svårt för trapporna i övermorgon och att lyfta Jeff och helst inga skära sega biffar, för mina underarmar har fått stryk då jag tydligen lastade på både för mig och nån annan jag trodde skulle hjälpa till i marklyftet (ryggen behöver) var det kändes mest var just i underarmarna. Skona mig.

Jag fastnade vid datan, kom på att jag glömt bort att söka hemvårdsstöd, undra int på att man int har råd att betala sina räkningar med inkomst 0. Herregud kanske man borde sätta på "BRAIN ON" nu när Jeff fyller 1 år. Så nu har jag suttit här och printat ut ansökningsblanketter. Så imorgon är det byråkrati som gäller, skattekort, intyg, ansökn.blanketter, me not like. Men det måste göras. Morgondagen vart en dag med lista:

-8.40 Tandläkarn o kolla upp min krater, hem hämta Li
-9.30 Li till Hälsocentralen på återbesök med sina öron
-Li dagis, hämta Jeff från Cikada
-FPA efter ett intyg
-Skattebyrån, skattekort
-Ålandstidningen och betala Jeffs Grattis annons
-16.00 jobb

Och lite annat smått där emellan.



Kommentarer
Postat av: Andréa

Fy, nu blev jag stressad. Jag har också en sån där lista, som jag bara skjuter upp.. Hujj!



Jag blir alltid så sugen på att träna när jag läser dina inlägg om hur du fysiskt tagit ut dig, det är ju så jävla skönt!

2008-11-04 @ 09:22:29
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

Behöver du kaffe o soffan här på Krokens då däremellan? kanske lunch fast här är det ju bara gröt, sallad eller rester som gäller som du vet =)

2008-11-04 @ 09:37:35
Postat av: kussa sandy

tänk dig att försöka göra dom där förbannade pappren på tyska !! Och tio gånger så mycket!! Jag kräks!!

2008-11-04 @ 10:29:52
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Tessa

MUms tack för rest-lunchen Camilla =)



Ja stackars dig Sandra som måst göra alla dessa papper på tyska, jag sku bli gråhårig. Jag skickade ett mail med en par frågor igår, imorse hade jag svar och så laddade jag ner bilagor, fyllde i och skickade på posten, ringde 2 samtal och slapp även besöka Skattebyrån och FPA. Dagen vart bra mycket enklare av dagens moderniteter, lyx. Istället kunde jag ligga på soffan hos svägis o sticka!

2008-11-04 @ 20:30:25
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0