Tudiluu!

D va hundra år sen jag veeet, men det har ju varit superduper väder, och vi fick tillbaka lappen igår. Tycker inte det är lika bekvämt att skriva långt på laptop som på vanligt tangentbord, D går inga lika fort. Men det är ack så mycket bekvämare att ligga i soffan o surfa med datan i famnen, men att skriva långa inlägg, näääää. Förresten har vi fått tillbaka stora datan oxå, men den rä inte ikopplad än, dessutom måste vi installera alla program o dylikt i den igen. Allt gick att rädda oxå, så jag är nöjd.

Här kommer lite ett och annat
Det svider på mina axlar, jag har varit i solen så mycket jag bara kan idag, premiär för linne o shorts och det visar sig tamme fan att solen har tagit nu när man ska gå o lägga sig. Ska inhandla solskyddsfaktor imorgon, till ungarna oxå. För imorgon tänker jag va i solen igen. D e snyggt att va brun, Önskar jag kunde få mer färg i plytet, armar o rygg blir alltid a lá negro, näsan knallröd, men resten = hej naturell joggis. Dock har jag ingen ro att ligga o pressa, men det är ju lika bra d när man har en fjärt som Jeff.¨

Vi är kattvakt över helgen, och vipps så blev man av med ett annat djur då grannen undrade ifall de fick låna Bianco över natten. Givetvis fick hon det, Bianco springer gärna över dit när man parkerat bilen och ska gå in, då får man stå o gorma med sin manligaste röst att hon ska komma tillbaka. Kan tänka mig att det är mycket kramar och sova under täcket som gäller där.

Sitter o tittar på film "tillbaka till kärleken" på TV 4, verkar bra. Börjar väl lipa snart antar jag. Hoppas vädret håller i sig och att ni får en riktigt härlig start på Juni. Jag återkommer när jag har nåt riktigt att komma med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0