K R A P P I S ! ?

Jag tål ju ingenting jag. Tog ju bärs och vin till maten hos mamma o pappa igår, fyllde på glaset några gånger och vipps så vaknar man hemma i sängen med muskelryckningar, dundrande huvudvärk, torr i käften och det känns som om jag varit fastknuten i dragkroken efter taxin inatt. Så frågar Chrille mig när jag vaknar har du fått sova nåt inatt då? Och nickar mot Jeffen. Ha han int sovit hela natten då? D trodde jag. Men det har iallafall jag gjort, jag har  då int hört nån bebis gnälla. Tur för mig och tur för Jeff att han har en mer städad pappa än mamma.

Li sov hos mamma o pappa, så man hade iallafall inget vilddjur att busa med när man steg upp halv tolv. Utan det vart istället promenad till mamma o pappa via Park på frukost (öl, nej skoja) käka friterade jalapenos med nachos och salsasås, precis vad jag ville ha.

Hos mamma o pappa var det riktigt sommarträdgård. Li hade fått fram vattenrutschen och bassängen och sprang omkring nakopelle o busade "d e sommar mamma!" Ja d e tur att solen skiner idag, så man kan ha solbrillor.


Kommentarer
Postat av: Mita

Va HÄRLIGT att du fick sova, lite spriiit gör susen siddu!!! =)

2008-05-25 @ 20:46:46
Postat av: Kim

håller med Mita, booze does the trick! =)

2008-05-25 @ 22:47:57
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Camilla

Aloha,

nu har du en burk med turkisk...rabarbermos här i kylskåpet på Cika... bara att hämta... närmare... jag pratade ju på lördagskvällen om den =)

2008-05-26 @ 09:33:46
Postat av: kussa sandy

Jodu, sprit löser det mesta!! Det var oxå liiiite länge sen jag fick äran att ha krappis. ser riktigt fram emot det... ( påminn mig aaaaldrig att jag skrivit detta dock )

2008-05-26 @ 20:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0