Hotell Cikada är min Hero.

Sitter på Cikada på gästdatorn igen. Jeff sover ute. Och nu sprang precis chefen här och sa  i förbifarten "jag åker och hämtar laptopen", ingen blev gladare än jag, undras hur mycket vi kommer att strida om den ikväll.

Vädret är ju urljuvligt idag. Men jag har så förbenat ont i huvudet så solen gör sig som småspik i pannan på mig. Och jag vet varför. Var o tränade i förrgår och igår, och dricker inte tillräkligt med vätska på kvällen + att det är ungefär 70 grader i vårt sovrum om mornarna när solen ligger o gassar mot petonki.

----------------------------------
På tal om datorer o väder
Förresten skulle Jeff gärna ha stigit upp med solen imorse. Hastigare än blixten kasta jag täcket över huvudet på han (mörkt) o puffa han på rumpan så han somna om. En timme senare samma sak, men när jag trodde att han hade somnat och kröp under täcket igen  hör jag ett gulligt bebis-höööö och tittar upp, där ligger han på mage och gör en långsam armhävning upp med stora ögon, dreggelsträngen hänger och täcket hänger som en kåpa över huvudet på han SÅ GULLI!
----------------------------------

Idag får vi bonusbarn hem från dagis. Då jag hämtar Li ska jag även hämta Emma, då hennes mamma jobbar kväll. Emma är rädd för att cykla nedför Östra Esplanadgatan, så jag ska försöka hålla henne + barnvagnen så hon inte kommer hem till sin mamma med blodskrapig näsa och knän. Li däremot kämpar dagligen efter nytt fartrekord nedför Västra Esplanadgatan, den är brantare =snabbare fart. Måsta förvarna henne igår om att vi tyvärr inte kan cykla på Västra idag, då Emma e lite rädd. Hmm...borde jag preparera mig med ett rör fruktsocker så inga sura miner uppenbaras?

Solen ropar. Adios.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja vi har tur här på Cika som ofta får besök nuförtiden =)

2008-05-30 @ 08:09:04
Postat av: Elin

Kanske Mita kan låna ut sin när hon ändå inte bloggar...

2008-05-30 @ 10:20:40
Postat av: Tessa

hahahaha, fy fan va den va bra Elin

2008-05-30 @ 21:05:27
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Petra

Jaha, och hur fungerar laptopen..? Väntar med spänning på ett inlägg!



Nu har vi flyttat förresten! Har städat och flyttat grejer sen förra fredagen, men idag lämnade vi äntligen över nycklarna till lägenheten! Så nu har vi bara resten kvar.... suck



Ha en skön helg!

2008-05-30 @ 21:20:43
Postat av: kussa Sandy

asså, nu hållr jag på å få i närverna på att din dator e sönder!!!!!!!!

2008-05-30 @ 22:28:39
Postat av: Elin

Vi har en extra laptop men den e inte så snabb... Du får låna om du vill, ring på före 6 imorn för sen ska jag TTAA

2008-05-30 @ 22:32:12
Postat av: Tessa

Asså sejdan va gulliga ni e iallafall, laptop till låns etc.

2008-05-31 @ 22:26:01
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0