Han slutar inte att förvåna mig

Okej vaknar han 6.30 så tycker man ju att han borde vara tröttare och sova mer än vanligt idag. Hoho hoo, jo sääkert. Han sov väl en sväng där när jag lämnade Li till dagis. Lagom tills min smarriga ciabatta dyker upp på bordet på Svarta Katten så e d loppu me d. Då ska han upp, glad i hågen vevar han runt sig och kastar brödbitar och ser till att man hinner säga ungefär 4 meningar till Susanna under vår brunch.

Eftersom jag sovit mellan 01.30-06.30 inatt så kände jag att jag skulle passa på och sova när Jeff sov igen sen. 14.00 lade jag han i vagnen, lade mig själv nåt därefter och halv tre var det kört igen, då låg han där i vagnen o gurgla med ögon stora som tefat. Ge mig styrka!


Varför sova när man kan va vaken?

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag var också lagom sur igår då jag ÄNTLIGEN skulle ta ett bad hemma hos mamma. Hon kom med Vilja till badkaret så hon skulle få bada med mig första stunden. Hon började förstås skrika och skrek fortsättningsvis då mamma hade tagit upp henne och lindat in henne i en filt. Hon skrek så mycket att jag inte hade ro att ligga kvar. Till på det så var varmvattnet slut då jag skulle skölja håret. Inte så uppvärmande kan jag säga. Stormade ut ur toa o då var hon knäpptyst och tittade på mig med stora ögon. Fräste åt henne att det duger att vara tyst nu och sedan le för hon var ju så satans gullig. Jäkla unge !

2008-05-19 @ 17:21:37
Postat av: Tessa

Garv. Ja det är OTROLIGT. Man vill säga alla svordomar man kan och pussa o nypa i kinden, på samma gång.

2008-05-19 @ 17:33:45
Postat av: Camilla

Jag tror jag känner en annan som oxå tänker: SOVA??? det kan ju hända något som jag missar!!!!

2008-05-20 @ 10:07:00
Postat av: Tessa

Oj känner du???? =)

2008-05-20 @ 11:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0