Ha-looo

Sitter här med halvsänkt blick. Har nyss tagit mig energi till att skriva ett inlägg. Har försökt tagit dagsnap både igår och idag, vilket resulterat i mjölksyra i ögonlocken då de VILL upp fast ögonen svider av trötthet. Fattar inte vad det är med mig, snacka om sömnproblem iallafall. Men inatt sov jag med öronproppar och slapp allt som har med förhöjd ljudnivå av sjuka barn att göra. Det gjorde gott. När vi kom hem i onsdags så låg väl mina sömntimmar i medeltal på ca 5-6 per dygn, d bakar man inga många plåtar bullar på. Men nu e d lite bättre. Har verkligen mått piss av trötthet. Fast hemresan gick som på löpande band, båda flygen hade medvind och vi fick 5-10 minuter tillgodo per flight. Ungarna sov hela vägen hem från London, men att sova på flygplan i stolar med 85 graders lutning har aldrig varit min starka sida, man vaknar till med bollögon när huvet är påväg att göra störtlopp ner i famnen. Jag är iallafall glad att ungarna sov. Chrille plockade upp oss och vi hade en lång, mysig matpaus på Mc Donalds innan Ålfen hem.

Vistelsen på Nord Irland hos Mia var ju suvve. Högsommarvärme som invånarna där själv typ aldrig skådat. Skulle man vetat det skulle man ju packat ner bikinin. Det var härligt att träffas. Ett glas vin till diskningen, en öl medans man hängde tvätt. Ungarna sprang och lekte på den underbara gården med nykläckta kattungar, hunden Podge + att där både träkoja och rallybil finns. Att få klättra upp på huven och åka rutsch ner för bakrutan måste ju vilken unge som helst älska. En egen bil med gräsklipparmotor har Lochlainn fått ihopplockad av sin farbror. Ja ungarna stortrivdes o stred om vartannat. Mia och jag stängde dörren när vi int orka lyssna på "mamma Lochlainn slog mig" eller från Lochlainn som slutat med svenskan "mamma, Li pushed me!"

Hade resväskan halvtom, och så kan man ju inte resa heller, så grejerna o kläderna far hit och dit. Det åtgärdades med 2 dagars shopping. Jesus Amalia vad billiga kläder, superfynd gjordes o Jeff fick 4 par nya skor, Li fick 2 par, jag fick 1 par foppa tofflor, tröjor, pyjamaser, tights, en schysst Timberland Kepa till mig själv. Hittar ALDRIG en keps som klaffar mitt barnhuvud, men siddu d gjorde Mia. Från barnavdelningen. Den tog jag.

Nästa gång måst man stanna längre, med lite större barn, som sover på natten. Det är så lyhört där så man hör när den andre vänder sig i sängen i rummet intill. Jeff vart sjuk där och har gått på knark sen vi kom hem. Idag spenderade jag 2 timmar på Hälsocentralen med både Li och Jeff. Li fick ta halsprov då hon har ont i halsen. Jippii jaaa, jag gillar att gå till doktorn, sa Li när jag berättade att vi skulle till doktorn klockan två. Jeff är snorig, hes, hostig och ALLMÄNT OGIN, men är nog glad och pratsam en stund efter sina 3 timmars sovpass. Provsvaren får vi imorgon om det är nåt. Annars får han vara storkonsument av Panadol 125 mg en par dar till.

Utan Malin vet jag inte vad jag skulle tagit mig till. Hon har varit mer mamma till Jeff än vad jag har varit under dessa dagar. Helt otroligt duktig. Men det lär nog ta ett litet tag innan hon får Jeff-abstinens nu, och jag tror definitivt inte att hon vill skaffa egna barn på många herrans år efter att hon fått leva mitt i ett kollektiv med 4 småungar -dygnet runt.

Jag skulle ju kunna skriva hur mycket som helst, men nu får d va bra.

image251

Huuur söta kattungar - och ungar!!!
image252

Här är deras hus, hemmabyggebilen, den omtalade rallybilen som man kan köra på den stora åkern med. Och sista bilden, kolla in Li o Lochlainn då de funnit cartoon på Tv-avdelningen då vi var på shopping till ett varuhus.
image253

Kommentarer
Postat av: kussa sandy

Finner inga ord....vill bara lipa.. SAKNAR DOM SÅÅÅÅÅÅ......

2008-05-16 @ 22:47:03
Postat av: Elin

Haha skön soffa... Välkomna hem förresten låter som ni haft en toppenresa

2008-05-17 @ 02:12:57
Postat av: Jenny

Härliga bilder!
Bra med telefonnummer tatuerat på ungarna.

2008-05-17 @ 17:58:16
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: sanna

Guu,nu måste man ju ha en kattunge till sommarn:)=
gamle Boss kan behöva en lek kamrat!

2008-05-18 @ 10:58:24
Postat av: Camilla

Ser nice ut!

Alltid skönt att komma lite bort!

Välkomna hem igen !

Kramis

2008-05-18 @ 12:41:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0