Fullt ös

Här har Li 2 kompisar på besök. Började hos grannen, så gick mamman Linda med de 3 flickorna + sin 10-årige son William till Lilla Holmen. Sen skulle brudarna hit o titta på Lis säng. Nu e Li sur (som tydligen e inne att bli då man e på hemmaplan), o de andra 2 leker som fan.

Igår var vi på middag hos päronen, vid halv åtta drog vi hem, jag och Li slank över till grannen som grillade på gården. Så Li o Emma lekte, jag och Lindra drack vin och jag sprang och tröstade William som hade blitt dumpad av sin flickvän på Valborgsmässoafton. Ett paket kräftor fick jag i mig, mmmums. Gick hem vid halv elva, och idag har jag faktiskt lite krappis. Uäck, blä inge kul. Trött.



Asså Li e slut:
Hon börja störtböla av lycka då William plötsligt fick tillbaka sin Wilma igår. Först grät William och ville inte alls ha med någon att göra, Li var där och kramade och tröstade. Sen fick jag, förmedlaren, William att ringa upp Wilma och förklara ett missförstånd. De blev tillsammans igen, Li vart överlycklig av att William slutat gråta, men grät sig själv till sömns, efter att jag berättat den romantiska storyn 2 ggr.

-Mamma varför grät William?

-För att hans flickvän gjort slut.

-Men varför slutade han gråta och blev glad sen då?

-För att han sa förlåt till sin flickvän och så blev de tillsammans igen.

BÖÖÖÖÖÖL, hulk hulk hulk.

Herregud asså. Känslig brud. Men gullig.

Nu måst jag ut med kidsen, solen gassar!

****

Kommentarer
Postat av: camilla

Du är rolig med dina kräftor =)bara det finns kräftor är allt bra eller va? =)
majkramar från Cika

2008-05-01 @ 19:20:32
Postat av: Anonym

Jag+kräftor varsomhelst=livet
=)

2008-05-01 @ 21:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0