Byte av tjänster

Jag älskar att måla, svägis älskar att umgås med Jeff. Hon vill ha källaren målad, och jag blir GÄRNA avlastad med lillklimpen. Ja då byter man ju med varann förståss! Idag var jag på Krokens runt 10.30 (Caj trodde inte sina öron när han hörde min röst så tidigt där). Kasta i mig en macka och en kopp kaffe och sen drog jag på mig målarkläderna. Måla med rulle E kul. Speciellt när man ser nyanskillnad, att måla vitt på vitt e däremot inte lika kul, även om jag hamnar på d oxå när d ska målas andra gången. Men det går nog bra d å, blir så ljust o fint så.

Camilla skötte sig utmärkt som barnvakt och matade, gick ut på sova+ärendepromenad, mata, torka spyor och bara bar omkring på den inte så lätta bebisen. Det finns helt enkelt inte så mycket att klaga på när det gäller barnvakteriet hos henne, ja om man kan skämma bort bebisar i famnen skulle det vara d då, hoh ho, fattar inte att hon orkade bära omkring på honom, snart har väl hon ryggartros hon oxå.

Nåja, jag målade väl från 11.00-15.30, paus o köpa färg mitt i nån gång, mådde crap av alla ångor. Hämta Li, hem o äta, träna bodypump och tillbaks och drog några sista rull mellan 19-20 med vidöppna fönster.

Nu e jag trött. Ska ta mig ett bad, sen ska jag gå o sova. Måst vila upp mig lite inför resan på lördag. Kollade just igenom RyanAir bokningen och jag ser att vi bara har 1½ timme på oss att byta flyg påvägen hem i London. Med min tur så skiter det sig med förseningar och blir nya biljetter och en fet VISA räkning. Been there done that. Suger bussigt. Men tydligen ska d riskas  =)

Kommentarer
Postat av: Camilla

=) har så gärna gullklimpen när källaren blir målad

2008-05-07 @ 09:53:12
Postat av: Camilla

Och Jeff o jag hade SÅ mysigt tillsammans, så jag gjorde verkligen ett vinnar byte!

2008-05-07 @ 09:56:41
Postat av: mia

d blir o sprrrrriiiinga barra

2008-05-07 @ 16:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0