Bettans -igen


Kom på mig själv när jag höll på att röja o rensa lite här och där, få bort grejer som ska till Bettans igen. Det är fjärde gången jag har bord där och ingen aning om vilken månte gång det är jag rotar i skåpen. Jag hittar nytt "skräp" varje gång, och flera gånger har samma prylar dykt upp och jag tänker typ, KAN va bra att ha, eller den HÄR ska jag spara till d och d. Men nu har jag gett mig fan på att här ska inte sparas, d används eller koms ändå inte ihåg. Jag blir glad för varje kvadratcentimeters utrymme som dyker upp efter allt jag plockar bort eller kastar. Har jag inte saknat den/de grejerna på en par år, så lär jag inte göra det de närmsta 2 åren heller. Och då köper jag en ny, modern likadan. Så e d!

Den här gången har jag prylbord, fast jag har ungefär 7 lådor med urvuxna kläder från Jeff, så det är ju klädbord jag borde ha för att fylla förrådet med tomrum. Man tycker det borde börja sina i skåpen här efter alla röjningar, men nä-ä. Dessutom så har jag Espens källare full med grejer ännu, var dit tidigare idag, fick spader och vände med 2 lådor.


Kommentarer
Postat av: Elin

Jag borde oxå sälja bort massa saker spec kläder.... Men börjar man rensa ut nåt så kommer allt tillbaka är tyvärr urkass på att kasta

2008-05-22 @ 23:54:58
Postat av: Lina

Tar gärna en titt på Jeffens urväxta kläder, kan säkert hjälpa dig få lite space där:)

2008-05-23 @ 09:53:31
Postat av: Camilla

Ja du vet ju vad jag gör av våra utrensningar... =)Det du inte vill ha går till Emmaus direkt =)

2008-05-23 @ 11:47:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0