Veckohandling

Jag säger som Ulle när jag träffade henne på Kantarellen idag "det är ju veckans höjdpunkt att åka och handla själv". D va sååå skönt att gå SJÄLV på Kantarellen, det slank ner en massa saker jag aldrig provat förr och som jag provat och gillat och mycket mycket mer. Hade ju inte brådis, så jag gick 2 varv. 50 minuter senare hemma  =)  Sen finns det ju de som pendlar till Kantarellen dagligen, som min mor och far. Deras dagliga tur går en sväng ut till svampen för att inhandla, ja t.ex mjölk o sallad, varför int. Har man inga småbarn så.

Ibland när vi är och handlar hela högen, så går Chrille i FÖRVÄG med vagnen och jag springer efter med varor, man kan ju undra vad det är för nytta att han är med överhuvudtaget då han inte ens plockar nå varor i kärran. Jo jag vet varför, för han diggar Kantarellens café. Där ska d fikas o lunchas om helgerna. Men bäst är att åka helt själv, bäst för alla, Chrille gillar inte ens att handla. Nästa gång de är med kan jag ju parkera dem i cafét?!

SMAART
som Li sku ha sagt.

(Trodde aldrig att jag skulle uppskatta så mycket att få gå omkring på KANTARELLEN av alla ställen och njuta).

Kommentarer
Postat av: Camilla

Du har blivit en riktig hemmafru nu, lycka = själv o handla på Kantarellen o postorder =)
Cajs o Sampas stora grej på Kantis är också cafet, svårt att köpa frysvaror när det ska sittas där sen...

2008-03-18 @ 09:39:52
Postat av: Tessa

Hemmafru, trodde jag aldrig =) Fika först handla sen

2008-03-18 @ 10:36:55
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: kussa sandy

Robbe EXAKT likadan, först gå han me på tt åka och storhandla, men sen går han och surar och suckar mig i hälarna och frågar:va ska vi ha då?? eller, e det inga klart snart?? och han plockar heller INGENTING i vagnen..skillnaden e väl då, att han vill inte fika efteråt, utan helst hem i soffan...kul!

2008-03-18 @ 11:28:03
URL: http://babychillie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0