Till alla hemmamammor

Vad GÖR ni om dagarna? Själv fattar jag inte vart dagarna tar vägen, och jag tycker inte att jag får ett skit gjort, för att det inte finns ett skit att göra antagligen (räknar bort tvätt och städning där). Är det inte Krokensbesök, så är det ju städdag hemma (fy satan d där lät som om man ens sku ha i närheten av städat hemma, har jag ju inte kan jag tillägga). De övriga dagarna är det ofta nån lunch eller fika inbokad (o d tar ju inte bara EN timme), och så far man lite till Bettans och såna där andra måsten när man ändå är o ränner. Ibland slår svägis o jag på stort och drar på 3 timmars till Mattssons eller Sparis.

Chrille frågar mig varje dag "vad har du för planer idag då?" eller "nå planer imorron?" Jag vet inte vad han menar med det. Om det är så att han vill va hjälpsam och att jag ska kolla upp att jag inte har nåt rådisbesök eller nån läkartid jag missar i vanlig ordning, eller om han TYCKER att jag BORDE ha nå planer. För att sköta bebis, DE e ju piece of cake, tar knappt nån tid alls. Ska bli SÅ kul att lämna honom med båda pladdrisarna bara han blitt frisk. Vet int vart jag ska och vad jag ska göra bara.

Vad gör ni om dagarna?

Kommentarer
Postat av: kussa sandy, mamma till chillie

Jadu, håller med om at dagarna bara flyter iväg, utan att dett känns som om man får något vettigt gjort.Men nu har ju jag haft "turen " med Robbes jobb, e att han
e ju hemma mest hela tiden och då vill han "sköta"
chillie.Så nu e kl. 21.00 och robbe föreslog att jag sku gå och sova om jag var trött- Än så länge e han på plus pappa-robbe- Me jag håller me, STÄDA e huvudsysslan annars... För det e de faan ingen annan som gör hemma hos oss!!!!!

2008-03-05 @ 20:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0