Sim o sliiiip

Då har man precis klarat av den näst sista delen av Li säng (ha gått TRÖÖÖGT ja veet) och kvar står en del att slipa, sen ska jag sätta på brunt trävax=mumma. När jag var klar och ögonvråna var fulla med slipdamm kom jag på att jag borde ha använt Lis simglasögon. D ska ja göra när jag slipar den sista delen.

Idag vid middagsbordet var Li på riktigt bra humör. Hon prata, lalla och åt på samma gång (hon hör annars till kategorin som int kan göra nånting alls samma gång som hon äter) och mitt i allt kläcker hon glatt och självsäkert ur sig:

"jag får välja om jag ska baka idag eller fara till Mariebad och simma, vad tror du jag väljer mamma?"

-Ursäkta? Ja herregud vad säger man? Jag svara iallafall att jag ska fundera på saken att vi äter först. Mobbo Robban kom hem från Stockholm häromdagen och hade med sig en bagarmössa, och hon vart ju nååågot baksugen. Brukar ju inte bakas i d här huset stackars barn, för då ska d flärras o fläskas tills det är slut, o vipps så e byxorna för trånga.

Jag tyckte att d va okej att åka och simma, all uppmuntran behövs i hennes simmartag. Hon simmar som fan, nu när hon har börjat använda sina simbrillor (som hon haft sen hon var typ 1 o int våga ha på sig förrän på senare tid) så flyter hon omkring och kikar på bottnet, bara snorkeln som fattas. Nackdelen med brillorna är att hon nu hellre är under än ovanför ytan, inte lika lätt att lära sig simteknik när d bara ska dykas. Men huvudsaken är väl att hon int sjuker.

Det måste vara nåt med de där Linde generna. Hennes kusin Samuel simmade 10 meter innan han fyllde 4, och Li simmar lätt minst 5 meter utan något hjälp alls (sen blir d trampa vatten o dyka när hon int orkar). O Camilla, hur gammal va du? 3? Själv hade man väl puffar OCH korkar tills man börja skolan (?)  Men sinni vattenrutschen e farlig den, det gick bra fram tills hon var 2, sen vart hon klok o skraj för den, o vattenfallet där på Mariebad, akta er för det!!! Herregud, visste inte att fröken kunde va skraj för nånting.

*********
Rygginfo:
Ska till privatläkare till Cityläkarna på onsdag. Det tar skitont när jag t.ex nyser. Kul.
*********

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jepp 3 men kanske det berodd på bassäng på gården o syskon , sen kommer jag ihåg en period som jag sa att jag inte kunde simma för att jag VILLE ha en simring att dyka igenom ...när ingen såg förståss =)

2008-03-21 @ 14:36:53
Postat av: Tessa

jovisst beror det säkert på d, men va Chrille 10 när han lärde sig han då eller?

2008-03-21 @ 15:36:59
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0