Scitzoväder o impulsköp

Idag hade jag träff med Lindes flickorna Ellen o Dessi på stan. Jag passade på att ta med högen med kläder som ska bytas. En body som gått sönder efter en tvätt från Baby & sjukvård, fick ny. På Zic Zac bytte jag linnen, och på KappAhl barn ett par byxor till Jeff som snöret har snirvlat upp sig på och då skulle jag få ta nåt annat för 7,50, men massa vårkläder som jag inte sett förut hade kommit in, så det vart inte för 7,50 utan för 56 euro minus 25% personalrabatt = ca 40, hoh ho. Men då fick Li en ny vår-/höstjacka, byxor, piké, jeans, och Jeff fick SKITCOOLA döskalleskor + vantar.

image195

Avnjöt en lunch med flickorna på Bagis innan de skulle ta bussen. Givetvis hade JAG törvlat med busstabellen och flickorna missade bussen. Så jag bjöd på lite påsklyx och skickade hem dem i taxi.

Ena minuten är det strålande sol och stora snöflingor för att sedan bli grått och sluta och så kommer solen fram o inga snöflingor bla bla bla, helt konstigt. Jag köpte påskfjädrar till björkriset (ja, jag ska faktiskt påskpynta liiite i köket för Lis skull i år) och när jag ändå gick förbi Blombergs så hade de ju fina påskblommor som ropade på mig.

Kommentarer
Postat av: Mita

Grattis till de nya inköpen =)
Jag gillar egentligen inte heller påskpynt,det ska lixom bara in och ut igen men man MÅSTE ju för kidsen. Tur att vi påskpysslade lite på öppna förskolan och Meja hade lagat ett jättefint påskris i parken!!!! Nu har vi påsk även i detta hus!!!

2008-03-20 @ 14:18:44
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av:

Du kan nog du!

2008-03-20 @ 18:55:37
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Camilla

Tjejerna var så glada o tacksamma + att de kommenterade att du handla MYCKET! =)
Tack snälla Tessa för allt!!!

2008-03-21 @ 14:40:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback