Otestosteronat

***

Jag har sagt åt Li att hon inga ska hålla på o lipa i onödan. Gråter gör man när man är ledsen på riktigt, eller då man slagit sig riktigt hårt. Inga pita o va jobbig unge. Hon har hög smärtgräns o har förut inte reagerat på små stötar. Nu (sedan hon fått lillebror) börjar hon vina för minsta lilla och jag har förklarat att hon får en mysigare tröst och gladare mamma om hon INTE låter sådär förbaskat irriterande! Utan kom då istället o säg att du behöver kramas, så e d mycket mysigare, istället för att sitta på golvet med munnen lika stor som sångarn i Aerosmith o ljuda som en skadad påfågel.

***



Idag har varit en underbar dag.
Hämtade 1 st dotter från dagis med bilen då jag ändå var i svängarna (pv från Café Krokens). Höll på att bli lip då cykeln sku in där bak och hon inte fick cykla hem, styrde bort d hastigt. Puh!


Såå...andra gången det höll på att bli lip idag slängde jag bara en börja-int-nu-igen-blick på henne så tittade hon sådär hundvalpssött på mig och sträckte ut armarna "mamma jag vill kramas". Och d fick hon, hur mycket hon ville, med en mamma med låg och stabil hjärtfrekvens. Allt var ju över efter en kram, o d tog egentligen inte alls ont.

Sen var jag och Li på jompa och när vi kom hem så hade pussgurks Chrille gjort myspys i badrummet med tända ljus och alla Lis badskumsfigurer framme o vattnet rinnande med ploppen i. Hon blir helt lyrisk när man gör så. Och tur hade hon som fick mamman med i badet oxå, i 45 minuter, fan va kallt vattnet var när vi klev ur och lämnade zoo:t. Kvällsmål på tumis med nån ny sorts knäckebröd och så hittade vi en oläst pixibok till nattisaga. 20.45 sov hon.

image193

Gud va mysigt att få va bara flickorna ibland  (läs: va skönt att Chrille börjar bli frisk igen  =)
O gud va skönt att va ren, den där sura spylukten försvann igen.
***

image194

Kommentarer
Postat av: Linda

Herreguuud. Jeff är ju nästan lika lång som Li :P

2008-03-18 @ 22:48:35
Postat av: Tessa

Hahahaha, jooo. Skiljer bara 40 cm!!

2008-03-19 @ 08:16:00
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: kussa sandy

jeeeeeeezzzzus!!! kan tänk mig att det e viktigt för Li att hon e "störst".. Ni får sluta ge Lillen anabola. E helt övertygad om att det e olagligt..

2008-03-19 @ 11:43:35
URL: http://babychillie.webblogg.se
Postat av: Camilla

Nästan som att se dig o Chrille i begynnelsens tid där bredvid varann =)

2008-03-19 @ 11:49:16
Postat av: Jenny

Vilka rara barn!

2008-03-19 @ 19:15:05
URL: http://jeneli.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0