Jag är en mästerkock!

Idag har jag svirat ihop godaste maten på länge. Hoppsan Berit vad gott det blev, saknades bara en paava rötjut till. Ja d va längesen jag kände att det här måste jag laga för någon annan. Enkelt var det att fixa o allt råkade jag bara ha hemma.

Innehöll:
Ugnsbakade rotfruktsklyftor i pestoruccola
marinadfrästa champinjoner och strimlad lövbiff i sås
kokt brysselkål.


Så lite har jag ansträngt mig i Påsk!

.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Här blev det lammköttsås av tacoresterna för 10 pers o memma som efterrätt, gott det med ! Trolleri =)

2008-03-24 @ 11:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0