Gittans jättejompa!

Ja hörni, nu e man hemma efter ett träningspass. Sluta ju träna för över ett år sen = inte i form. Svägis var lite fräck och utmanade mig i Ålandstidningen, snacka om att veta vilka knappar hon ska trycka på. Givetvis hakade jag på med nöje (en orsak att tvinga C hemma med lillprutten), även småttingarna Li och Samuel hakade. De var såå gulliga första tjugo minutrarna då de kollade på Gittan och alla andra om hur man skulle svänga armar och ben. Vi sprang även runt runt i den enorma Godbyhallen och mitt i nån stillaövning, typ sit-ups börjar hon med sina AD/HD fasoner "ska vi inga springa igen snart?" Och d gjorde vi! Sen tröttnade de och klättrade högst upp i ribbstolarna istället. Ingen ramla.

Det var riktigt skönt att röra på kroppen, fast jag trodde jag var i sämre form än vad jag var, jag ORKA JOGGA!!! Och eftersom det hade gått bra även hemma för Chrille, så tycker han nu att jag ska börja träna på Avancia igen (undras varför!?) och det kan nog bli ett pass bokat inom snar framtid.

Fik + handling
Med mersmak från gårdagens avklippta navelsträng drog jag på fik med syrran och Li till Robert´s, och till Hallen och handla lite ditt och datt. Faktiskt gött. Jeff hade 39,9 imorse, men efter en supp var den nere på 38,3 och han var pigg o glad, nu när jag kom hem från jompan så iddes jag inte ens mäta, han var inte varm, hoppas d e över nu. Hostar fortfarande, men andningen ok.

Återstår att se vilken kategori av träningsvärk jag har imorgon. Jag som får ont i musklerna av att kånka på 7,5 kilos ponken.

Kommentarer
Postat av: chris

Hur mår dina muskler i dag!!!
FLIN

Chris

2008-03-03 @ 08:27:09
URL: http://lancy.webblog.se
Postat av: Camilla

Du var ju jätteduktig! Du har det i grundpaketet. En annan fick ju för en gång skull lite nytta av sina "långa" tissar =)

2008-03-03 @ 09:37:50
Postat av: Tessa

Asgarv! Långa tissar, låter ju för skönt. Vissa hade ju för små dubbla sportbehåar på och kände hur de vart ännu trängre under jompans gång.

Jag är tydligen i bättre form än jag trodde. Kör ju i och för sig maraton här hemma under dygnets vakna timmar, så d e kanske d
=)

2008-03-03 @ 11:21:19
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0