(-)5 timmars sömn -Och pigg?

Gick pinsamt sent och lade mig: 2.30, somna rätt fort. Jeff gurgla till vid fyra inatt. Och klockan 7 tog jag upp honom sovande till sängen vår för att fylla på hans tomma vätskeförråd. Li tassade in i rummet 7.30 (!!!) så jag måsta gå upp och hjälpa henne med nån film, i och med att Barnkanalen (favvo) inte börjat än. Sen kröp jag ner i sängen igen, och vände och vred, böka och stöka. Jag låg och pinade mig och försökte somna om, lyssnade på Madicken på TV, hörde hur Li fick lyxa till d o äta frulle i vardagsrummet, gick inte ALLS som ja ville, så kl. 9 gav jag upp och steg upp till mina älsklingar. Li vart superduperglad att få träffa morsan ordentligt vaken, uppe ur sängen, innan dagis (ha typ hänt en gång på senare tid).

Skulle gärna gått o lagt mig igen, men jag har läkartid för ryggen 10.30. Nu ska jag slå näven i bordet och kräva magnetröntgen. Annars kan d nog va att den där röntgenbussen får en banan i avgasröret när den väl dyker upp.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Icke pigg...byker..

2008-03-06 @ 09:58:32
Postat av: Camilla

Lycka till glömde jag säga!

2008-03-06 @ 10:01:36
Postat av: syster

"banan i avgasröret" hahahaha du e så roli!

2008-03-06 @ 10:44:57
Postat av: Camilla

förra gick inte att kommentera så du får den här =)
Jag tror bara att Chrille vill vara snäll omtänksam o visa att han bryr sig om dig, när han frågar om planerna dina!!! Han kallas ju faktist för schyssta eller ? =)

2008-03-06 @ 12:04:30
Postat av: Tessa

Mycket möjligt, för han kallas ju d av nån orsak. =)

2008-03-06 @ 14:41:13
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: kussa sandy

Sku du eller bussen få en banan i avgasröret??

2008-03-06 @ 15:33:17
Postat av: Mita

KRÄV magnetröntgen, Linda gjorde det och det visade sig att hon har det där som jag varken kan uttala eller skriva "ischias", ha ha, typ....
Men hon har pinats läääänge!!!!!

2008-03-06 @ 16:51:26
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av: Tessa

Men jäla NÖRD kussa, hahaha. Du e ju så jävla ute på data så du tror att man får virus genom att SKRIVA det, hahahaa, faktiskt NÖÖÖRD.

Tredje gången jag är och "kräver" magnetröntgen. Men dom där j-vla pryorna sku kunna bytas ut, dom vet ju INGENTING (krydda lite), iallafall inte om min rygg. Nu skulle jag eventuellt få CT-röntgen, vad fan no d e, bara de inte avslår remissen från röntgenavd. sen. Hade Linda så det strålade ner i benen o så? För jag har ju INGA såna där typiska symptom för varken ichias (????) eller diskbråck, utan får bara nå akuta ryck så jag blir på golvet, eller varför inte sittande på huk, känns som en trygg framtid ifall de inte kan göra nåt åt d. Vad fick Linda göra åt det sen då? Acceptera d bara eller?

Jag har ju haft ont till och från, bättre och sämre sen jag var 16, och gick med knallrött ansikte (för att jag visste att jag sku måsta klä av mig) till SNYGGA Ola på akupunktur och massage. Jag har gjort allt fan man kan, o nu är det värre än nånsin. Som pricken över i:t så fick man ju en tjockis till bebis, gör ju knappast saken bättre (men han e så JÄÄÄÄVLA gullig, så om jag så sku bli i rullstol för hans skull, så gör d inget). Mm kort kommentar.

2008-03-06 @ 17:04:01
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Mita

Mmmmm, VAD som helst för barnen, I know...
Jo, Linda har haft besvär aslänge och haft domningar i benen, eller MEST foten tror jag?
Hon vill helst slippa op. så till en början blir det fysioterapi för hela slanten.
Asså, guud va jobbigt det måste vara! Själv springer jag på massage så fort jag känner mig lite trött i axlarna men har aldrig ont lixom..blääää...

2008-03-06 @ 20:11:08
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av: Tessa

Jasså vad okul, dessa ryggar. Jo det kan vara liiite enerverande när man bara blir fryst o int kan göra nåt. Speciellt om det är en sumo som vill upp ur vaggan av hunger och ingen kan hjälpa honom!? Usch. Förut gick jag på massage en gång i månaden, o d va nice...ska återgå till det mycket snart
=)

2008-03-06 @ 23:39:11
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0