Tivoli

Ingen har väl missat att tivolit är i stan
Li och Chrille var dit i fredags. Och igår var jag och Li dit en sväng igen för det fanns en biljett kvar i häftet som de hade köpt. Köpte ju givet vis ett nytt svindyrt biljetthäfte, och har nu 5 biljetter kvar  =)  Li har aldrig fått sockervadd, då jag tycker att det är som att äta rent socker. Hon dregglade och tittade storögt av avund på alla barn som gick omkring med sina rosa stora spunna socker. Li fick osaltade, brända popcorn. Stackars stackars barn.

Påvägen hem så bönade och bad hon så snällt och ynkligt om att hon så gäärna skulle vilja smaka på sånt där rosa, så mitt hjärta gick i bitar. Så nu har jag ännu en hållhake på henne, vi kan åka till tivolit en tredje gång och använda upp biljetterna och köpa en sockervadd, bara hon är glad, positiv och snäll -mot alla.

Kommentarer
Postat av: sanna

mm sockervadd:)= jag "måste" ju äta upp Natanaels då han tröttnade snabbt på sin efter några tuggor,hade jag inget emot! Noah var blå runt halva ansiktet efter att ha tryckt i sig sin, det är ju så jäkla behändigt o torka bort smält socke.. rekommenderar att medta våtservetter!

2008-06-17 @ 12:45:13
Postat av: Tessa

Hahaha, din lilla sockerråtta! Nej usch, jag tycker det är äckligt.

2008-06-17 @ 17:30:14
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: kussa sandy

Kommer ihåg när man va på grönan när man va liten. Då sku man trycka i det där förbannade äckel-päcklet.Hälften i namat och hälften i håret...

2008-06-17 @ 20:11:33
Postat av: Tessa

Ja fyy vad man gillade det där, mamma var alltid lika glad att det fastnat som stora kakor i håret.

2008-06-18 @ 09:28:09
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0