Sunday lovely sunday

Vet ni, idag har jag varit BARNFRI
Chrille traskade iväg med Jeff halv tolv. Ute sken solen, jag vart sugen på nåt, men istället slängde jag mig på sängen mellan tolv och två -med gott samvete! Fick till och med lite sömn. Så skönt så skönt. Sen fick jag ryck och eftersom jag inte "fick" Jeff tillbaka åkte jag till Ulle o sola -barnlös! Där var barn för hela slanten, grannbarn, egna barn + Ebba-bebisen. D va nog riktigt skönt. Men jag klarar mig med en par timmar barnfri, sen får jag ju nästan abstinens. Slutade med att jag tog med mig Fanny till mamma o pappa så ståjjade Li och hon på i vattenrutschen. Nåja, well Jeffen vart ju superglad då vi träffades vid sex. Och Li som hade varit med moffa hela dagen var även hon glad att få va med mamma igen.

Mammaledig -ja tack. Men snälla att få vara ensam IBLAND gör så gott åt ALLA. Så är det. Nu e jag trött, och gud så skönt det är. Sova innan tolv, börjar få rutin på det här nu, sitter inte uppe till kl. två längre.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Och idag kommer Ellen o ger dig lite mamma ledigt, hoppas det går bra =)från hönsmamman som inte kan vara backup nu

2008-06-16 @ 08:13:42
Postat av: Tessa

Å ja, nu har Ellen traskat iväg med lillklimpen en par timmar. Ska promenixa med Bianco o äta lunch UTAN barnvagn. Li kom till dagis först 11 idag =) d e ju sommar.

2008-06-16 @ 11:04:09
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Hon /de var hit till Cika en sväng så nu ser jag honom ofta! Bra! =)

2008-06-16 @ 11:44:21
Postat av: Tessa

Jo han e nog fasters gull han där Jeffen.

2008-06-16 @ 21:49:30
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0