På gång

Idag har man gjort stan igen efter lunch med Susanna, Sandra och Chillie. Efter att jag tömt mitt bord på Bettans Bod imorse och var 153 euro rikare så skulle Sandra, jag o småttisarna gå 2nd hand runda. D vart Emmaus, där hitta jag ekologiskt choklad krisp 125 g, hela påsen är slut nu fittigt gott + ett par svarta Lee strumpor åt Li (som hon kan ha om typ 2 år, d gäller att ha framförhållning), second hand Grodan va STÄNGT (?), sen Bettans, där fyndade jag ett par Nike skor i skinn (Jeff) för 2 euro. Hann även en runda in via KappAhl o hittade en helt neutral COOL kepa till Jeff i marinblått, sån där styv "vuxenmodell", ingen fladdrig rak tygskärm som hänger.

O tänka sig när jag var till Avanica idag sprang jag på deras REA, röda, dyra snygga joggingbrallor trots den stora rabatten, men så e d med Better Bodies kläder. Behövde nya träningsbrallor så med det goda samvetet hyvla jag bankkortet.

Har varit ute hela dan från 11.00-16.00, så nu e jag trött på solen och har vikt för persiennerna. Fick en låda öl av kattägarna då vi varit kattvakt=måste drickas upp, d kan ju bli gammalt=alkismorsa. Kan nog bli en (fem) på balkongen innan solen säger natti.

Kommentarer
Postat av: Malin A

Tjena! Nu ska jag avslöja mig, jag har smygläst din blogg i typ ett halvår -alltid lika roligt! Läste nedan om "eksemnuckan" asgarv, det säger ju allt liksom. Tänk om hon är värsta hobbybloggaren och har läst allt smicker.. Du eldade upp dig lite mot slutet av diskussionen va? Har själv rätt besvärliga erfarenheter av K.K. Senast nu då vi gått till henne med Melvin. Vi hade ju väldeliga problem med amningen, han var så glupsk vid brösten att han fick ont i magen och mina vårtor sprack och var öppna sår i 6 veckor (det var precis lika skönt som det låter, satt och bet mig i handen av smärta och lipade ca 10 h/dygn..). Det enda som vi sen fick att funka var att jag pumpade ur mjölken och gav ur flaska. Så precis när vårtorna börjat läka och vi hamnade till henne på kontroll så sade hon att -det kan ju bli lite ojämn stimulering med pumpning, så du kan ju börja ge honom bröstet istället. Jag menar hon är ju läkare, hon måste ju ha läst vår journal. Varför skulle jag ha börjat pumpa om amningen hade fungerat? Varför blir man läkare när man inte har någon medmänsklighet.. Ha det bra och pressa lugnt!

2008-06-03 @ 20:13:40
Postat av: Kim

skööna fynd =) ta d lugnt med ölen, det är lill-lördag först imorrn ;)

2008-06-03 @ 20:14:15
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Linda

Vad tusan är Grodan för nått? Aldrig hört om. Galet!

Är du en alkismorsa är jag fan död vid det här laget. Av alkoholförgiftning alltså. Öl är gott. Det är sommar. Punkt!

2008-06-03 @ 21:48:16
Postat av: Tessa

Välkommen Malin, jättekul att ha dig här =) vet hur det är att fastna i bloggar, man vill ha fortsättning lixom o fortsätter läsa o läsa o läsa... =)



Lill-lördag alla dagar HELST =)



Grodan har tidigare legat öster om Baby och Sjukvård där i hyreshuset, nu ha d flyttat till Styrmansgatan. Men jag såg att d va annons i tidningen att d sku säljas, om hon slagit fast helt vet jag ej, men jag ha int varit in i nya lokalen iallafall. Det är alltså en 2nd hand butik =) Hahaha, jasså du hör åxå till öldiggare. Skönt att höra. Tog mig nämligen just en kall stark, d sover man gott på.

2008-06-03 @ 22:20:14
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Jo Malin, hon är ett riktigt AS hon där K.K, jag önskar hon var stor bloggläsare o läste allt här, ja varför i helvite har hon blivit läkare???? Och HUR?

2008-06-03 @ 23:19:51
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0