Helt okej

Vad ni e gulliga som stöttar o skriver
Inatt har jag fått sova schysst. och ni som inte vet hur mycket det är så kan jag förklara det här: 2 + 2½ + 2 = 6½ timme, och det är jag utvilad på. Jag har kört supp-valsen inatt 4 st har han fått och jag märkte att en Panadol 125 mg på han e ungefär lika effektivt som att för mig ta en 500g Panadol när man har huvudvärk= NOLL. Lite överdosering krävs för att smärtan ska avta och för att få honom att sova, nu har jag lärt mig d, och så tänker jag göra. Däremot funkar en hel Burana supp 125 mg utmärkt (överdosering givetvis), så den ska han nog bli vän med.

Han har fått Remo Vax igårkväll + att jag droppade lite extra inatt då han låg så lägligt. Spolade ur örat första gången idag och där kom nog gula klumpar ut, men jag ska köra inatt till, så får vi se vad de säger på återbesöket imorgon. Det är inte bara suppar han ska ha, glömde nästan bort LOSEC igår då han även skulle ha smärtstillande till natten.

Som pricken över i så har jag blivit biten av en fästing. Trodde d va nån asig stor molusk, men icke, utanför höger armhåla hängde en brun fet bässe. O gissa om d kliar. Fy vale.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0