Händelserik dag

Igår hände mycket
-11.45 traskade vi med Clemespacket till Svarta Katten och lunchade med alla  barn (endast 5 st totalt). Myspys i solen och en snacket gick om tradera- och huutoträsket, som även Ulle fastnat i. Sen bar det iväg till deras gård o lekte lite till.

-Jag och mina barn styrde vagn och cykel mot Lilla Holmen där Lotta och hennes halva fotbollslag låg o pressade (totalt 6 ungar). När vi fått nog av strandlivet så drog vi vidare till Lottas trädgård. Där var det fullt ös i cykelbresladd. Elias 7 år har lärt Gustav 4 år, som nu i sin tur lärde de Li. "Coolt" sa Li varje gång det ven i däcket. Vi kidnappade med oss charmtrollet Gustav och åt middag ute på UMBRAS servering, Chrille hakade. Inte en chans att det skulle funkat inomhus, smetat med folk och INTE barnvänligt. Men ute gick det bra, där var det rajraj på bakgården, faktiskt bra för barnen. Tid tog det, vi kom dit lite över 18 och klockan var väl närmare nio innan vi gav oss av.


Ni ser väl mitt barn

-Gustav ville sova hos oss, och det fick han. Första gången Li hade kompis att sova över. De var inte i säng förrän efter halv elva och fnittrade till elva då det var tyst o djupa snarkningar ljöd från alkoven.


Här myser svärmorsdrömmen under Lis favorittäcke (liiite strid innan d gick an)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0