Bara så jävla gulli!

Ikväll var jag, pappa, Li och Jeff och hälsade på deras blivande taxvalp
Man vart attackerad av en hel drös med valpar och även mamman ville vara med och gosa och bli hälsad på. Jättefina. Jeff vart helt nerslickad och gnagd på tårna, valparna snodde hans tutt och bet han i näsan, de drog i ett öra var på samma gång, det fick jag inte med på bild, såg så jävla bra ut.



Här sitter hon, tjocka, supersöta Cornelia. Men hon ska kallas något annat, som accessorerar till Cornelia. Jag, pappa och Li tycker LIA, men Mamma tycker NELA, även NELLY har varit på tal, men det tycker jag är tråkigt. Vad tycker ni?


Jeff hade inget emot uppmärksamheten av alla små korvar till en början, men när han sen blev skrapad, gnagd och av med tutten var det inte lika roligt längre. Den där gula jättefräscha pipgrejen fick han tag på och sög i sig alla valpbobbor han kunde. UÄCK, men säkert bra för immunförsvaret.

Kommentarer
Postat av: Mia

JAG TYCKER DEFENITIVT ATT HON SKA HETA 'ZENA-WARRIOR PRINCESS'!!![ZINA UTTALAS D FOR ER OKUNNIGA] HA HA

2008-06-29 @ 22:30:41
Postat av: kussa sandy

Syrran, du e slut... och jag tycker "CORNY"...

2008-06-29 @ 22:49:01
Postat av: Anne

Jag tycker att alla förslag e bra men jag tycker att hon ser lite ut som en nelly man kanske kan säga nellie oxå så e det mera som ett slang för cornelia..Iallafall så e hon bussigt cute!

2008-06-30 @ 06:45:40
Postat av: Tessa

Men Mia, hahaha, accossierar ju bussigt till Cornelia, ska föreslå d. Mamma (som uttalar Brooke i Glamour till Bråck) kommer få knut på tungan.



Men Corny, eller Cornie, not so agli. Anne jag vet hundra hundar som heter Nelly, därför tråkigt, men visst gulligt.

2008-06-30 @ 08:14:30
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Mia

javla vad jag e blast iallafall.Det stavas ju Xena ju for satan.

2008-06-30 @ 11:00:19
Postat av: Anonym

Hejsan Tessa! Ramlade över din blogg och började skratta lite. Min 4 månaders tjej heter ju Cornelia och jag har börjat kalla henne Lia ;-) Neeli säger jag ibland med men inte Nelly, för det heter brorsans tjej. Peters syster säger ibland Korre och det låter hemskt tycker jag.



Inte så mycket hjälp i era namnfunderingar men ändå. Supersöt valp.



Hoppas allt löser sig med Jeff

Har inte läst så mycket men om du tror på magsysor ooch halsbränna kan det vara bra att sova med huvudet högt. Tror dock du provat det mesta...



Kram Eva F

2008-06-30 @ 11:05:40
Postat av: Tessa

Häjj Eva. Neeli va å fint =) jag som trodde vi klämt ur det mesta ur Cornelia, men icke =) Hahaha, Korre, hahahhaha. Cornelia e såå fint tycker jag.



Jo han har sovit m huvudet högt sen han var 1 månad o hade öroninflammation =( men tack för tipset, allt emottaget tacksamt, kan ju ha missat nåt. Kram

2008-06-30 @ 16:56:31
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0