Sliten

Idag hade jag nästan mer krappis än vad jag hade igår, trots att jag inte drack en droppe alkohol igår. Trött trött och tröööött. Först vart det frukost på Espen. Sen hem på soffan då Jeff tuttilura, kunde inte somna i vanlig ordning, men jag samlade lite energi iallafall. Sen steg min sambo upp ur dvalan och hakade på till torget för lunch. Efter lunch var det hoppslotten och studsmattan som gällde. Li gjorde volt (läs långsam kullerbytta i luften) idag i studsmattan. Susanna, Noah och Natanael, Mia, Lochlainn och Gabriel var med oss hela dagen. Trött sambo gick hem. Mammorna + 6 barn vart kvar tills de stängde. Sen drog vi till Mannechai och åt smarrebarre. Jeff åt typ halva min rishög, ny favorit. Värsta dagiset med 6 ungar. Men de var otroligt duktiga efter att jag sade att det jobbar en tjock, arg gubbe nere i köket, och han gillar inte när småbarn busar vid matbordet. Hot är min melodi  =) Finemang!

Sen plockade jag fram tändstickorna till ögonlocken och surrade hem. Sjöng lite ur Lis sångbok med henne, sen bänkade sig BÅDA (kors i taket) kidsen framför Bolibompa. Nu ska jag tappa upp ett kar bad åt dem, de ser ut som små kultingar. Jag tror att jag är tröttare än dem efter 3½ timme på torget + 1 timmes middag. Snart somnar de snart.  =)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag börjar ligga i lä snart med ungsamlingar =) Hot är bra ända tills de smartisarna fattar det hela....

2008-07-20 @ 19:17:07
Postat av: Kim

2008-07-20 @ 21:52:50
URL: http://s
Postat av: Kim

Håller med Camilla och tillägger att det roliga är när ungarna påminner en själv om samma sak när man kommer inflygande halv 5 på morgonen.

2008-07-20 @ 22:45:31
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

=) du har en poäng där Kim

2008-07-21 @ 09:48:00
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0