Rejält på fyllan

Igår hamna man ut
Jenny hade tråkigt och ville ha lite fart i sin vardag, och vem vill inte det. Hakade ju mer än gärna på. Vi åkte till Indigo och åt, o mums d va gott. En flarra vin till maten och givetvis en fördrink. Efter det vet jag inte hur många och vad jag drack, men jag har druckit tills lamporna blinkade på arken. Jag tror jag har haft kul -igen. Bussiga luckor har man. Det är konstigt det där hur man ska hålla på o glömma bort vissa sekvenser, är det kanske så att man INTE VILL komma ihåg? (Anne du får berätta för mig, för du jobba väl?) Hade på mig ett par superjällibyxor, och de var spruckna typ hela vägen fram till bak, men det syntes inte, det gapa bara ett stort hål underifrån. Fattar inte hur jag bär mig åt, men jag blir som ett jävla vrak på fyllan. Men ingen ångest har jag, d e ju bra.

Jag sov hos mamma o pappa, och tittade på klockan "imorse" klockan 11.45, hoh va skönt att sova länge. Har mått som ett kadaver hela dan, nu börjar det lätta lite, så jag tror jag ska gå med min öltörstiga sambo till UMBRA. Li e hos mamma o pappa, så det är bara ett barn att hålla reda på. Jeff har förresten suttit och tittat på TV Walt Diseys "Baby einstein" i över en kvart, han stängde inte munnen en gång.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jo, tack för i fredags! Vi hade nog jätteskoj och jag fick gå och vråla lite i toaletten på lördagsförmiddagen för att göra mig redo inför nästa fest. Hoho.

2008-07-07 @ 09:44:37
URL: http://jeneli.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0