Jobbar på brännan

Idag har jag varit desperat och varit på stranden 11.30-16.30. Det var faktiskt riktigt skönt. Först dit - sist därifrån (av de i sällskapet alltså). Där fanns Anne med diverse familjemedlemmar, kusin Mia + kids, Marie Larson, Tony Söderholm, Eva Ringwall och Emilia Hilling. Dvs många barnvakter, tror jag hade Jeff typ 5 minuter själv + att han sov i 2 etapper.

Mina vita lår fick idag en beige ton
D svider lite på näsan. Li är brun, d e najs. Jeff har även han fått bygga på sitt pigment lite då han inte kan sitta i stilla en sekund. Han for omkring som en ångvält bland alla och deras grejer. Jag brukar ha honom i vagnen så länge det bara går med mutor, mat och diverse leksaker. För när han väl är ur vagnen är det kört. Är han i någons famn ska han bara hoppa och gå (är i.o.f.s axelträning deluxe). Han kryper och röjer slätt. Stoppar allt i munnen. Jag borde filma honom och visa ifall han själv får nå DAMP-liknande barn nån gång. Han är otrolig, däremot verkar han inte ha någon skillnad vems famn han är i, han provade nog på alla som var där, typ 10 pers.

***************************************************************************************************
-Håller på och lyssnar på Takida - Curly Sue. Li älskar den och vill lyssna om och om igen. När hon nu skulle gå och lägga sig så bad hon mig lägga på låten. När jag sedan satte på den tredje gången fick hon mig att smälta:

-Du e så älsklings när du sätter på låten, jag blundar och njuter, och lyssnar på låten så jag somnar.

Nu sover hon som en stock, fick somna till Takida, som hon älskar. Gulle gulle Li.
***************************************************************************************************

Kommentarer
Postat av: Petra

Men gulle va söt hon e! Ibland blir man ju bara tårögd av deras söta kommentarer!

2008-07-30 @ 10:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0