Börjar bli en hejare på utgång

Igår var det dax för en helkväll
Susanna, jag och kusin Mia drog till kvällens blåsigaste uteservering för middag, ÅSS. Sen begav vi oss till torget, Rockoff. BWO var bandet som spelade, även fast de är rätt bra, så höll vi oss vid långborden (man ser inte men hör uppträdandet därifrån) och kraxade med Ville Virkki och Tom Roberts, tills vi tyckte att det var dax att se om sötnosen på scen fått av sig tröjan. Neep.

Sen vinglade vi vidare till Arken innan kön började växa. Vi kom in direkt. Där fortsatte ciderracet. Till skillnad från andra kvällar jag gått ut så minns jag faktiskt kvällen den här gången, tror jag iallafall. Dansade väl lite och plötsligt tändes lamporna. Då hade man varit där i 4 timmar.

Min bror Robban och hans flickvän Christine e här över helgen, så de sover i vårt stora vardagsrum. Då jag steg upp 12.45 (sov med öronproppar=susen) låg de fortfarande o znarka. Chrille, Li och Jeff hade lämnat oss ifred och gått ner till torget för allt lajbans. Idag värker och ilar tänderna av allt socker man fick i sig av dryckerna.

Blir nog lite fest nästa helg igen kännre jag. Jag börjar lixom kunna d här att undvika värstingbakis. Mat och vatten är hemligheten.

Kommentarer
Postat av: chris

Mat pch vatten??

Det kallas vuxen faktor!! hahahaha

2008-07-20 @ 07:54:59
Postat av: Tessa

Hahaha, ja d e väl d.

2008-07-20 @ 10:15:20
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Kim

Oh my. Antar man får se upp på fredag/lördag då.

Utgång på gång härifrån iaf :) kul att du slapp bakisen =)

2008-07-20 @ 10:56:12
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0