Tidigt på farten

***
Oj, såhär tidigt har jag inte stigit upp på väldigt länge! Nio ringde klockan, bara av den anledningen att jag inte skulle somna om, för Li hade redan väckt mig o satt o titta på TV. Chrille var till Cikada en sväng. Kläderna på o frulle i flickan, kasta ihop världens godaste smoothie (lagad på rismjölk, havremjölk, sojamjölk, havremjölk med jordgubbssmak, soja vaniljjoggis, soya naturell joggis, frusta jordgubbar o hallon MUMMA!) o drack en halvliter så magen frös till is. Jag kan inte tugga frukost såhär dax.


Nu e d lugnt o tyst. Chrille o Bianco för Li till dagis, Jeff ligger o znarkar ännu. Jag ska INTE gå o lägga mig o mysa igen, då e d kört, så sover jag till tolv o Jeff med. Har lite att stå i, ska förbereda Lis barnkalas som är på lördag (för dagisbarnen) på Cikada. Har några enkla lekar i bakfickan, som svägis med erfarenhet har gett mig =)  Men det är alltid bra att ha fler, så varsågoda att kommentera passliga, enkla saker att göra på ett 4-års kalas, som inte hålls hemma. Det får inte krävas att man måste släpa med massa saker asså.

Kommentarer
Postat av: Lena

Jaaadu Tessa om man skulle komma upp tidigt EN enda morgon... Jag är en riktig sovgris och skulle helst ligga under täcket halva dan. Det är en förbannelse med snooze. Borde återgå till den gamla hederliga väckarklockan.
Imorse till exempel: Vi steg motvilligt upp kl 09. Vi har kommit överens om att vi MÅSTE börja stiga upp kl 08 varje morgon. Andreas pilade iväg på jobb. Gissa vem som smög tillbaka under täcket när dörren gått fast...?

2008-01-09 @ 09:29:05
Postat av: Tessa

Hah haa, som jaaag skulle ha gjort, fast nu har jag tagit mig i kragen. Sova är min melodi. Skönt att höra att d finns fler sjusovare

2008-01-09 @ 13:10:00
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: anna

Här anmäler sig en till...i smyg. Jag försöker verkligen se till att stiga upp (och INTE lägga mig igen, när Rasse går till skolan) men ibland är det förb svårt...Sover risigt på nätterna så jag skyller på det =)
Nu vet jag inte hur hård du e på godis-sidan, men en populär lek när Rasse hade barnkalas ännu var att pip-leken. Du har en bricka med blandat godis (eller russin om du föredrar det). En går iväg och de andra bestämmer EN karamell/russin som är pip. Sen kommer personen in igen och börjar plocka en i taget...tills han/hon plockar pip och alla ungar gastar för full hals PIIIIIIP! Sen fyller du på brickan efterhand, så att alla får börja med en full bricka typ. Knorr på svansen är också en - scarf över ögonen, och försök klämma fast svansen så nära rätt ställe som möjligt. Kan bli en hel del kul varianter. "Hela havet stormar" är en tredje (stolar finns ju på Cikada). Stolar mot varandra och ungarna går i ring runt stolarna så länge musiken spelar. När du stänger av ska alla slänga sig ner på en stol. Den som blir utan åker ut. Kan ju iofs vara upplagt för strid beroende på om det finns mycket starka viljor...Ja, några små tips iaf :-). Ha så sköj. Pust vad slut man brukade vara efter de där kalasen, vi körde ganska mycket bassäng-kalas de sista barnkalasåren, 1h bassängbus, 1h tårta och lekar. Riktigt skönt att slippa städa upp sen =)!

2008-01-09 @ 14:01:05
Postat av: anna

Ja och en stol plockas bort per omgång givetvis, så att det alltid är en stol för lite, tills det bara är en kvar.

2008-01-09 @ 14:03:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0