Ren, fräsch och ensamstående

Chrille håller mestadels till på Cikada den här veckan, så får axeln kurera sig ordentligt (så slipper han även höra min ilskna stämma). Där har han ju sin mamma som "sköter om" honom och lugn och ro hägrar. Om det går minsta lilla fel, skulle säkert räcka med att Li drar sitt dagliga busryck och glömmer bort, så kan hans höra arm vara förstörd för alltid. Det var så söndertrasat därinne, så nu hoppas vi att rehabiliteringen och läkningen går som det ska. Så jag är nästan ensamstående, men han kommer och lämnar och hämtar Li till och från dagis iallafall, tur d. Annars sku ja frejta.

Men nog fan tar det på krafterna att inte ha någon som checkar Jeff så man t.ex kan gå ner till tvättstugan och hänga tvätt. Igår fick Jeff ligga i källarn i en tvättkorg på golvet, med benen över kanten medans jag hängde. Men han tyckte d va skitfränt, så d gick ju bra.

Det är otroligt vad det känns skönt när man är riktigt renskrubbad och fräsch. Det är inte riktigt alla dagar jag är skrubbad mellan tårna. Steg upp nio och fixade Li färdig,  TVINGADE mig själv sen att inte somna, jag var så satans slut när jag låg där i sängen och gav Jeff käk, ögonlocken var tunga, ja, jag tror faktiskt att jag slumrade till en fem minuter. Medans Jeff sov vidare mätt och belåten tog jag ett varmt, långt bad så skiten riktigt fick lossna från kroppen ordentligt, jag vart uppvärmd ända in i benmärgen. Jag hade hårinpackning, peelade mig och filade fötterna. Nu känner jag mig ett kilo lättare och ska promenera ner till Bagarstugan och luncha med Anne och gulle Erin.

Kommentarer
Postat av: Camilla

oj nu får jag dåligt samvete att jag bara pratat o inte fått till hjälpen. Förlåt.
Skönt att du fick morgonstund för dig själv i allafall.
Stor kram svägis

2008-01-30 @ 11:44:31
Postat av: Tessa

Sluta med ditt samvete du nu
=)
du har ju 4 att ta hand om själv *fniss*.

Eftersom snöflingorna hann förvandlas till regndroppar innan jag kom mig iväg så vart det ju bilen...som vanligt.

2008-01-30 @ 14:35:40
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Camilla

Samuel o jag promenerade hem från dagiset OCH VI hoppade i en massa vattenkärr för jag hade ju gummistövlarna på o han hade tom galonisar =)
Hur gammal var jag????

2008-01-30 @ 15:48:07
Postat av: Petra

Herregud va jag saknar badkar!!! När huset e färdigt ska jag tamef-n bada alla dagar!!! Nu blir jag också gräsänka i 10 dagar, D drar till Thailand på dykresa, men va gör väl de? Här e ju så härligt väder....

2008-01-30 @ 18:32:18
Postat av: Tessa

När drar Donny? Har nämligen ett thailändskt SIM-kort som jag borde skicka med och laddas med nån som drar till Thailand.

"skönt" o va gräsis. På gott och ont. Jo härligt väder. Det låter på min svägis som om hon trivs bättre i det här vädret än barnen
=)
står och hoppar i vattenpussar så det sprätter upp över knäna, jag blir slut
=)
Själv vill man ta paraply när man går till bilen.

2008-01-30 @ 22:41:49
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Petra

Äh, typiskt! Han for imorse...

Jo det är nog ganska skönt på ett sätt, men lite ensamt blir det nog i längden. Dessutom ungefär en miljon saker som ska fixas med huset nu så det är lite taskig timing, men det är ju den enda semester han har under året så det är han värd!

Måste köpa gummistövlar, snön lär ju inte ligga kvar länge...

2008-01-31 @ 09:38:33
Postat av: Tessa

JO ja ringde han faktiskt, han satt på bussen
=)
det är säkert andra som åker, gör en efterlysning här, brukar funka
=)
gummistövlar i januari blir säkert givet inkommande år oxå.

2008-01-31 @ 10:15:15
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0