Li e så duktig tjej!

Li har haft nattpotta i sitt rum i typ ett år, men när man fyller 4 så kan man ju faktiskt gå till toaletten själv om man behöver kissa på natten, så vi kom överens om att ta bort den. Hon fick istället en nattlampa, som lätt ryms i handen som hon kan bära med sig. Det är sån där som man trycker på´själva lysdelen när man ska ha igång den, sen så lyser den så vackert blått där hon går i mörkret. Vi har lämnat  lampan i badrummet på, så det inte varit bäcksvart.

Men hon har inte behövt gå och kissa nattetid på hela veckan, förrän inatt då jag väcks av ett avlägset och svagt "de finns inga pappeeer". Ja faan ja, jag glömde ju sätta nytt papper igår, så jag gick upp och gav henne nytt toapapper, där sitter hon och halvsover på toastolen, helt nakopelle, med lampan i handen, ja man vart ju nästans lipfärdig av stolthet.

(Kastade ihop en liten skiss över vår lägenhet, så fattar ni bättre vad ja skriver om)
image132
Imorse skulle jag ju föra Li till dagiset då Chrille åkte till sjukhuset för sin axelop. redan kl. halv åtta. Min klocka ringde 9 och 9.15. När den ringde för tredje gången 9.30 beslöt jag att Li får sova så länge hon vill, hon har vakat hela helgen, så får vi se om hon hinner till nån vettig tid till dagis, annars får hon bli hemma (trött mamma??). 9.50 hörde jag hur hon tassade till soffan och var i TV tittartagen, vilket jag snabbt avbröt. Snabb frukost och kläderna på, upp med Jeff och traska till dagis. Vi var glada iväg redan 10.20, jag vart lite impad över oss, men det är inget som skulle hålla i längden, att skynda sig om mornarna är väl inget barns favorit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0