Julfesten

Den var riktigt lyckad. God mat i gott sällskap. En standupkomiker som hette Jörgen, hade de hyrt in till Köpmannaföreningens årliga julfest, och han var riktigt bra. Han sa att alla som hette Jörgen skulle applodera, några enstaka män gjorde det, och en jättegullig "gammal" tant. Resten av showen påpekade han hela tiden vad HON där Jörgen gjorde. "Nu har Jörgen fått sig en till drink på bordet -titta", "Och nu apploderar hon där Jörgen igen". Hon där tanten va så gullig, kort och krympt, hon satt mest och flinade och räckte upp handen lite skakigt och log mot Jörgen när han snackade om henne.

Hade ju tänkt att bara stanna och äta och sen dra hem när gänget började bli för runda. Men mitt i allt när bordet började bli tomt (dom kanske var upp o dansade?) så dök gummor o guffar upp (Sandras mamma o pappa Ann o Raffe). Så givetvis låter man röven sitta lika klistrad i stolen än, varför gå hem? Arbetskollegorna kom och gick och platserna vid bordet var inte längre personliga. Plötsligt står vi nere i nattklubben och shejkar, jag vet inte vad klockan var, men det var nog med gummor o guffar jag gick dit. Och så stötte jag på Kim som måste vara Soundways största fan, för han står ALLTID längst fram och ger mig sällskap att rocka till Ålands bästa band.

Jag som tyckte att jag hade varit i schysst skick. Men det tar jag tillbaka efter att, under dagens lopp igår då jag skulle försöka komma ihåg allt. Näpp, där var det stopp, stora långa luckor under senkvällen och natten. När Chrille sade klockan två när vi körde Li på 4-års kalas "satan va du luktar sprit". VA?? SÄÄÄKERT, DU SKOJJAR?! Man vill lixom inte veta. Tur att jag denna gång kan skylla på att min kropp verkligen INTE är van vid alkohol.

Medan Li var på kalas fick Chrille snällt vara chaffis till Hammarland dit jag skulle och titta på en Brio barnvagn åt Sandra och Robbe. Den var som ny, så vi tog med den hem, så tar jag med den till Borgå om 2 veckor. Nu hade krappisen kommit och jag mådde illa hela vägen in till stan. Vi åkte till Kantarellen och åt sen lunch, och det tog till efter middagen sen vid sex tiden som jag började må bättre. Urk, jag kommer ju att vara livrädd inför nästa fest, som jag hoppas dröjer duktigt. Annars finns ju det där alternativet att se till att kroppen är van vid sprit, inmundiga lite nu och då, då pallar man mer  =)  Men jag är som tur är inte d minsta lilla sugen på att få ett rus.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Men Tessa vad du snackar =) det är ju bara måndag ännu, har hört förr typ va ... fast tråkig kan ingen beskylla dig för =) kramis

2008-01-07 @ 14:05:08
Postat av: Tessa

Jajaja, jag HOPPAS att jag inte blir sugen än på ett tag. Slött o va tråkig
=)

2008-01-07 @ 15:48:42
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Kim

Jag tyckte iaf du var i hyfsat bra skick =)

2008-01-07 @ 23:14:50
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: kussa sandy

JAG LÄÄÄÄNGTAR ETFER SPRIIIIIIIT!!!!!! är nu inne på miin åttonde månad av total torka..Börjar smaka trä med soffa och mjukisar nu, lääängtar efter tighta jeans ( och lår)

2008-01-08 @ 19:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0